10 grunde til at dig og din partner skal smutte på ferie i en fart

Din partner har måske snart fødselsdag, måske er jeres årsdag tæt på, og længe har du gået og grublet over hvad du dog skal finde på. Det er lige nøjagtig her at du har muligheden for at planlægge den perfekte ferie-overraskelse for ovennævnte. I stedet for at bruge dine penge på materielle ting – så overvej en rejse i stedet. Læg eventuelt julegaven, årsgaven og fødselsdagsgaven sammen. Her ser du 10 glimrende grunde til hvorfor I skal tage på ferie sammen.

Oplev verden sammen

Det er nemt at blive i sin hjemby eller sin nuværende bopæl, fordi det føles uoverskueligt at skulle lægge planer i omgivelser man ikke kender.. fordi I har jo så travlt og alle jeres venner bor kun et stenkast væk, men sludder og vrøvl – I skal ud at opleve sammen, det er langt sjovere at tage ud og opleve verden sammen, i stedet for at opleve det sammen på flimmeren.

Besøg bekendte sammen

Kan du huske ham den flinke franskmand I mødte på en festival sidste sommer, som I rent faktisk holdte kontakten med? Tag ned til Frankrig og besøg ham. ”Udnyt” jeres kontakter og bo hos folk I kender når I rejser. Frankrig er i øvrigt det mest turistede land i verden.

Gode historier og minder sammen

Hvem var det nu lige at var henne at besøge i sidste weekend, det kan du måske ikke lige huske? Men kan du huske da I dykkede en hel dag eller da i så solnedgangen ved strandpromenaden sammen, mens I holdte i hånd? Gode minder er et must på ferien, og fuldstændig garanteret.

Det ER billigt

Og meget billigere end en ny iPad, et smykke eller en spritny kaffemaskine, som du i virkeligheden ikke behøver. En ferie sammen behøver hverken at koste alverden eller være langt væk. Hvad med en weekend i Sverige? Et kurophold i Tyskland? Eller et hotelbesøg i København?

I kommere tættere på naturen

I bor måske ikke super tæt på noget natur lige pt. Så åå med rygsækken og kom ud og oplev noget natur sammen. Det kan være gåture i fjelde, badning på stranden eller skioplevelser i alperne.

Uvidenheden bringer jer tættere sammen

I skal sammen finde vej til historiske landemærker, anbefalede restauranter og mange andre ting. I er på lige fod og skal løse problemet sammen. I er seje, kender hinanden og det skal nok lykkes, fordi I har hinanden!

I bliver udfordret

Både individuelt og med hinanden. På en ferie oplever I skøre, farlige, sjove og mærkelige ting som i normalt ikke ville opleve, hvis I blev hjemme. I får muligheden for at prøve grænser af og bare sige: JA! I stedet for at tøve.

Ph. d. i rejser

At rejse er at uddanne sig selv og at lære. Det skulle være et motto vi alle skulle bruge. Vi kan læse nok så meget om forskellige verdensarvssteder, men det er noget helt andet at opleve det selv. Verden skal føles på!

Ved at lære om andre kulturer lærer du måske at værdsætte din egen

Ja, vi har det egentlig ret godt i Danmark, og nogen gange er det rart at få sat tingene lidt i perspektiv, og det gør I netop ved at besøge andre lande med andre kulturer end jeres.

Føl jer tættere som par med børn

Familieferien kan være noget af det som bringer jer allertættest sammen som par. Med familien får du måske lige nøjagtig det pusterum du har ledt længe efter. Stop op et sekund, og nyd hvad du har. Og hvor sjovt kunne I ikke lige have det sammen? Her forestilles vandland og forlystelsesparker.

Jeres seng bliver langt bedre at sove i

Når man er ude at rejse eller på et weekendophold lærer man virkelig at sætte pris på sin egen seng. Og den kan I bare lige og flyde i sammen!

Frontbillede: Jonas Foyn Therkelsen, via Flickr

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*