4 bøger som vil få dig lyst til at rejse

Nogen gange kræver det lidt motivation at tage ud på en længere rejse og den motivation kan let komme fra den helt rigtige rejsebog. Vi har set nærmere på fire bøger.

  1. 101 Places to Get F*cked Up Before You Die: The Ultimate Travel Guide to Partying Around the World, 2014

Kontroversiel fangende titel: ‘101 Places to Get F*cked Up Before You Die’ er den ultimative guidebog til den som sulter efter oplevelser, til personen som ikke kan få nok og skal smage på livet. Få den bedste rejseinformation og de nyttigste råd. Med bogen kan du styr på dit budget, natteliv og blive langt klogere på kulturer rundt om i verden. Spred rejseglæden, din sociale gejst, fest til den lyse morgen og lad dig inspirere til en fantastisk rejse!

  1. Eat, Pray, Love, 2006 af Elizabeth Gilbert

Selvbiografien Eat, Pray, Love handler om en nyskilt amerikansk karrierekvinde, som beslutter sig for at sige farvel og tak til den hverdag hun er vant til, men derimod begive sig ud på en årelang rejse. Romanen er en moderne fortælling, og omfatter både temaer som depression, stress, angst, selvværd kædet sammen med en fantastisk rejse gennem Italien, Indonesien og Indien. Bogen har titlen Eat, Pray, Love fordi at hovedpersonen Elizabeth bruger tid på at spise i Italien, I Indien beder hun og i Bali i Indonesien sætter hun igen gang i kærlighedslivet. Historien sætter et glimrende eksempel for den middelmådige kvinde i begyndelsen af trediverne som måske skulle have taget en anden livsbeslutning.

  1.  1,000 Places to See Before You Die, 2003, Patricia Schultz

Hvis du trænger til rejseinspiration og ikke har nogen anelse om hvor næste eventyr går hen. Så er rejsebogen ’1,000 Places to See Before You Die’lige bogen for dig. Bogen er delt op i otte kapitler, og den dækker stort set alle verdensdele. Europa, Skandinavien, Storbritannien, Mellemøsten, Nordafrika, Vestafrika, Østafrika, Sydafrika, Det indiske ocean, Asien, Beijing, Vietnam, Nordamerika, Centralamerika, Sydamerika, de caribiske øer… listen vil ingen ende tag!

  1.  A Moveable Feast af Ernest Hemingway

Har du nogensinde dagdrømt om at bo i Paris, så er bogen “A Moveable Feast” den helt rette bog for dig. Romanen er en klassiker og foregår i 1920’ernes Paris, skrevet af Ernest Hemingway som tilbragte meget af sin tid i Paris. ”A Moveable Feast” er en fortælling om et ægteskab hvor bølgerne går højt, bogen giver et romantisk indblik af Paris, og kan meget vel være grunden Paris har det ry som det bærer rundt med i dag. Inspirerende, mystiske og romantiske Paris!

Har du en yndlingsbog som du altid tager med på rejsen eller har du hørt om flere inspirerede bøger som giver dig lyst til at tage ud på eventyr? Så del dine tips til os i kommentarfeltet nedenfor eller sende en tweet på ExpediaDK!

Frontbillede: creativecommons.org

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*