5 billeder der vil give dig lyst til at besøge Island

Island ligger godt tre en halv times flyvetur fra Danmark, og placeret i Nordatlanten, og med en beskeden befolkning på knap 322.000 mennesker og et kæmpe areal på 103.000 km², gør det Island til et helt fantastisk rejsemål; her er der plads til vandreture, roadtrips og fred og ro. Landskaberne på Island er fuldstændig fantastiske og helt unikke. Se selv.

Arnarfjörður (Ørnefjorden)

Mere stille og fredfyldt bliver det. Arnarfjörður er en fjord i Vestfjordene i nordvest-Island. Den er 30 kilometer lang og fem til ti kilometer bred.

Ísafjörður (Isfjorden)

En anden berømt fjord i den nordvestlige del af Island, som er imponerende flot. I fiskerbyen bor der godt 4.000 mennesker, og dermed er den Europas største vestlige by.

 

Bláa lónið (Den blå lagune)

Den blå lagune er varme kilder med saltvand fra undergrunden. Saltvandet og mudderet i den blå lagune indeholder mineraler, som er utroligt godt for huden. Billedet taler for sig selv.

Den blå lagune på Island

Foto: Sarah_Ackerman, via Flickr

Gullfoss

Vandfaldet Gullfoss ligger en halvanden times kørsel fra hovedstaden Reykjavik. Vandfaldet er fredet, og omringet af smuk natur.

 

Aldeyjarfoss

Vandfaldet Aldeyjarfoss ligger i nordøst Island. Vandfaldet er gudesmukt, og minder ikke om noget andet vandfald i Island.

 Find mere inspiration til Islandsrejsen på Expedia.dk!

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*