5 billige spisesteder i Berlin

Skal du på weekendtur til Berlin? Så se med her, det sker nemlig alt for ofte, at vi havner på halvdyre cafeer og restauranter, når vi tager på storbyferie. Men sådan behøver det ikke at være, der findes et hav af gode og billige spisesteder i Berlin, og ved at spise på disse steder, sparer du både tid og penge. Her har vi givet vores bud på de bedste og billigste spisesteder i Tysklands voksende hovedstad.

Sausages and sauerkraut in Berlin, Læs om billige spisesteder i Berlin

Foto: Gniliep, via Flickr

Her er de billige spisesteder i Berlin

Burgermeister

Udendørs burgerjoint lige under jernbanen i Kreuzberg-området. Hos Burger Meister bliver der serveret saftige kvalitetsburgere til næsten ingen penge. Ud over de lækre burgere skal du prøve madstedets cheese fries, hvis du er ostefan, eller tofuburgeren, hvis du er vegetar.

Åbningstider: mandag-onsdag 11:00 til 03:00, torsdag 9:00-03:00, fredag-lørdag 11:00-04:00 og søndag 12:00-03:00.
Adresse: Oberbaumstrasse 8, 10997 Berlin

Witty’s

Witty’s bratwurst går som varmt brød. Alle pølserne er økologiske og smager himmelsk. Hos Witty’s er konceptet fastfood med ordentlige råvarer og fra fritgående dyr. Prøv den berømte Currywurst, og oplev sand magi.

Åbningstider: alle dage 11:00-21:00
Adresse: Wittenbergplatz 5, 10789 Berlin

Tadim Lahmacun

Tyrkisk fastfood-biks i Mitte-kvarteret i Berlin. Lahmacun er en tyrkisk specialitet, som til forveksling godt kan ligne pizza, men dejen er tyndere og mere sprød, den laver Tadim Lahmacun til perfektion (se bare navnet). Hos Tadim Lahmacun serveres også sublime falafler, kebab og pide, en anden tyrkisk specialitet.

Åbningstider: søndag-onsdag 9:00-02:00. torsdag-lørdag 09:00-03.00
Adresse: Adalbertstrasse 98, 10999 Berlin

Curry 36

Endnu en klassiker. Absolut uundgåelig currywurst (eller karrypølse på dansk) og fritter! Utrolig billig mad og favorit blandt mange turister og lokale i Berlin. Der er altid rygende travlt, men betjeningen går ekstremt hurtigt, og alle medarbejderne hos Curry 36, er med til at gøre dette sted helt fantastisk. Et absolut must når du besøger Berlin, og så har pølsebaren i øvrigt åbent til kl. 5 om morgenen, så kommer du i hvert fald ikke til at gå sulten i seng!

Åbningstider: alle dage 9:00-05:00
Adresse: Mehringdamm 36, 10961 Berlin

Hamy café

Suppe med grøntsager, nudler og kød: vietnamesisk mad når det er allerbedst! Denne lille vietnamesiske café har både hurtighed blandt de ansatte og prisen med sig. Så hvis du har et svagt punkt for asiatisk mad skal du prøve Hamy Café, her vil du bestemt ikke gå skuffet hjem.

Åbningstider: alle dage 12:00-00:00
Adresse: Hasenheide 10, 10967 Berlin

 

Det var vores liste over billige spisesteder i Berlin. Har du flere gode forslag til spisesteder, så skriv det i kommentarene herunder.

Expedia
2
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*