Bliv australier for en dag!

Australien er backpackerens paradis, storbyer med shopping og natteliv, vilde oplevelser ude i naturen, dyreliv, og meget meget mere– der er plads til alle i Australien og den officielle ”Australia Day” finder sted lige rundt om hjørnet, helt præcist d. 26. januar.

Til ære for australierne, har vi fundet 7 ærkeægte-aussie aktiviteter, du kan foretage dig på den festlige nationaldag!

Sprog

Australierne har nok en noget anderledes accent, end alle lige er vant til. Ord som med garanti går igen hos en australier er ”Cheers” og ”mate”. Også kalder desuden sig selv for aussies, og hele kontinentet bliver aldrig nævnt – Australien kalder man Straya, og sådan er det bare.

Vin og øl

Australierne er glade for at drikke, og de er også halvkendt for at være gode til det – om de er lige så gode som danskerne melder historien ikke noget om. Men hvis der er noget som man uden tvivl kan få den allerbedst slags af, så er det vin. Australien er masseproducent for hvid-og rødvine, slå dig løs med Yellow Tail eller Lindeman’s, eller hold dig til øllen og nyd en dejlig kold Foster’s øl.

Bikini, badeshorts, solhat, klipklappere og surfbræt

Klasken fra et par slentrende klipklappere, indikerer at en ægte aussie er lige i nærheden – bor i sin bikini eller badeshorts, og klipklapperne  – og hvis du ikke bader, så har du i hvert fald badetøjet på inden under dit tøj

BBQ

Tænd op i grillen – BBQ’s er essentielle for australierne. De lever i et klima hvor det kan lade sig gøre året rundt, og det gør de ofte brug af – meget ofte! Og hvis du opføre dig som en australier, og spise som de gør, så skal du tilføje rødbede i din BBQ-burger, for er der noget AZ’s holder af, så er det rødbeder.

  Australia Open

Måske er du ikke bekendt med afslutningsdagen på Australia Open, men den foregår altså på selve Australia Day. Derfor er der kæmpe fest før, under og efter kampene. Finalen SKAL opleves på den begivensrige dag!

Det rige dyreliv

Dyrelivet i Australien er helt fantastisk – koalabjørne, kænguruer, krokodiller, slanger, og en australier er på ingen måde bange for dyr, insekter eller edderkopper, vis din seje side frem, og overkom din edderkoppefobi i din bedste aussie-udklædning!

Udklædning

Klæd dig ud i australiens farver. Du skal helst gå rundt med en hat med flagets farver, flaget som kappe, og være malet med flagets farver, blå rød og hvid– eller nationalholdenes farver – nemlig gul og grøn. Og hvis du så samtidig kan nynne med på nationalmelodien, så bliver det næsten ikke mere patriotisk! NO WORRIES  du ligner sikkert en million!

Australien er et underskønt land, som har hele pakken – det er ligegyldigt om du er til storbyen, outback-livet, safariture eller vil leve på stranden og surfe, Australien har muligheder som intet andet land – bestil eventyrrejsen til Australien med Expedia.dk

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*