På bar i Berlin: her finder du de gode øl og cocktails

Berlin betragtes som en af Europas hovestæder, og byen er da også berømt for dens historie og natteliv. God øl, mad og en ekstraordinær atmosfære gør Berlin til en fantastisk destination – også hvis du skal på bar. Vi kigger nærmere på en række barer i Berlin og deler ud af gode tips om Berlins barer, der alle tilbyder noget forskelligt.

øl-i-ølglas

c: Fabio Alves via Unsplash

Monkey Bar

Monkey Bar ligger i 25 Hour Hotel Bikini på 10. etage – hotellets smagfulde cocktailbar. Baren har fået navnet, fordi der er udkig til aberne i den nærliggende zoo. Mange mener dog, at den bedste udsigt er fra den anden side af baren, hvor du har udsigt til ”Kaiser Wilhelm Memorial Church” og det vestlige Berlin. Atmosfæren i baren er behagelig og barens gæster er en blanding af lokale og internationale besøgende. Her kan du ligeledes vælge mellem et hav af lækre drinks, mens du nyder udsigten. Baren ligger i Charlottenburg i det vestlige Berlin.

berlin-tyskland

c: Björn Grochla via Unsplash

Schwarzes Cafe

I samme område som Monkey Bar finder du også Schwarzes Cafe. Baren er et af de få steder i Berlin, der har åben 24 timer i døgnet, hvilket ellers er ret usædvanligt. Baren tiltrækker en blanding af turister og lokale fra Berlin, eftersomdet er en balnding af en café, restaurant og bar. Udvalget i baren er stort, og du kan bestille alt fra øl til cocktails eller prosecco. Maden er traditionel tysk, men med enkelte asiatiske og italienske undtagelser på menuen.

Club der Visionäre

Denne hyggelige bar ligger på et trædæk lige ud til en lille kanal i floden Spree. Baren er fantastisk i sommermånederne, da der er udendørsservering. Foruden det hyggelige trædæk byder baren også på et lokale dekoreret med keramikfliser, hvor der spilles musik aftenen ud. Baren besøges også til tider af berømte DJ’s, der spiller i aftentimerne. På gaden ved baren finder du desuden et pizzeria, hvor du kan nyde en god pizza i kombination med en god øl eller gin og tonic.

paraply-i-love-berlin

c: Jerome Warburton via Unsplash

Prater Biergarten

Prater Biergarten åbnede allerede i 1837 og er en af Berlins ældste ølbarer – og en af de mest populære. Baren er placeret i en gård i Prezenlauer Berg, der kan virke lidt øde om vinteren. I sommermånederne er der derimod fyldt med liv og folk der drikker øl på de hyggelige picnicbænke. Hos Prater Biergarten får du både tilbudt klassisk pilsner eller deres egen Schwarzbier. Bliver du sulten undervejs, ligger en restaurant lige ved siden af, der serverer klassisk tysk mad året rundt.

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*