Bedste spisesteder i Malmø

På den anden side af Øresund ligger Sveriges tredje største by Malmø. Byen byder på en lang række af lækre restauranter og kulinariske oplevelser i verdensklasse. Restauranterne er spredt rundt omkring i hele byen, og du finder en bred vifte af forskellige smage og prisklasser. I dette indlæg har vi udvalgt tre af Malmøs bedste restauranter, som du bør besøge hvis du skal en tur til Malmø.

Bastard

Den charmerende pub Bastard, har været et stort hit blandt beboerne i Malmø siden restauranten åbnede. Her kan du få kolde madkreationer serveret af kyndigt personale. Af drikkevarer finder du et bredt menukort af vin og øl. Leder du efter lækre cocktails, kan barpersonalet på Bastard også servere nogle lækre og velsmagende cocktails. Bastard er uden tvivl et besøg værd, hvis du skal en tur til Malmø.

Saltimporten Canteen

Er du på udkig efter Malmøs lækreste frokostmenu, så skal du kigge forbi Saltimporten Canteen. Her får du en verdensklasse oplevelse i sammenspillet mellem æstetik, fantastiske ingredienser og ikke mindst velsmagende retter. Restauranten har en enestående beliggenhed ned til havnen i Malmø, som giver en flot udsigt ud over vandet. Her kan man nemt nyde en lun sommeraften eller en smuk vinterdag fra det store vinduesparti i restauranten. Tag en pause fra shoppingen og spis frokost her på en af Malmøs bedste restauranter.

Foto: Saltimporten Canteen (Instagram)

Vollmers

Inspireret af Skånes råvarer, smag og årstider tilbyder Vollmers en overdådig smagsoplevelse. Restauranten ligger i centrum af Malmø, og tilbyder forskellige menusammensætninger. Du kan vælge mellem 4, 6 eller 8 retter fra menuen. Du kan også vælge, at kokken skal sammensætte 4 eller 6 forskellige smagsretter til dig. Vollmers har netop modtaget fremragende anmeldelser i Whiteguide, hvor de har modtaget 89 point ud af 100 mulige point. Maden kan maksimalt få 40 point, og her har restauranten modtaget hele 38 point. Hos Vollmers kan du nyde god mad i smukke omgivelser, og derudover anses restauranten som en af Malmøs bedste restauranter inden for den gastronomiske kunst.

Mineral

Selvom de fleste restauranter serverer vegetariske alternativer, kan det være rart at finde en god og solid vegetarisk restaurant. Her er Mineral et fremragende eksempel på en god vegetarisk restaurant. Med en hyggelige stemning og god mad byder restauranten indenfor til vegetariske retter i verdensklasse. Her kan du nyde naturlige vine sammen med en lækker kombination af forskellige retter, som alt sammen er 100 % vegetarisk. På aftenmenuen finder du suppe, forskellige delikatesser og snacks. Man skulle næsten tro, at det ikke kun er maden som gæsterne kommer for. Mineral byder også på en unik atmosfære, og du kan altid regne med en hyggelig aften, når du spiser her. Træd indenfor i en af Malmøs bedste vegetariske restauranter.

Foto: Mineral Malmö (Instagram)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*