Billige oplevelser i København // Udforsk byen på budget

koebenhavn

c: Nick Karvounis via Unsplash

København er måske kendt for at være en forholdvis dyr by. Der findes dog også en lang række billige, prisvenlige og endda gratis oplevelser i København som modvægt til de ellers dyre forestillinger. Herunder finder du bare et udpluk af både gratis og billige oplevelser i København.

Udforsk København på aktiv vis 

Bycyklerne

Oplev København på cykel ved at leje en af de mange bycykler, som du finder flere steder i byen. For 30 kr. per påbegyndt time kan du bevæge dig rundt i København og se de mange bykvarterer, parker og haver. Når du er færdig, kan du let aflevere cyklen ved den nærmeste bycykelstation og afslutte din Københavner-tour.

Botanisk Have

botanisk-have

c: Sandro Katalina via Unsplash

En anden aktiv oplevelse i København kan blandt andet foregå i Botanisk Have. Se de mange smukke blomster og planter og udforsk de mange stier og grønne områder i haven. Besøg også de mange drivhuse, som haven byder på med et væld af eksotiske blomster og planter.

Rundt i Københavns haver og parker

Foruden Botanisk Have byder København på et væld af andre parker og haver med skøn natur og aktive oplevelser. Besøg Frederiksberg have, Kongens have eller Jægersborg Dyrehave. Du kan også besøge Assistens Kirkegården, Vestre Kirkegård eller Kastellet. Alle sammen byder på skønne naturområder midt i byen, der er helt gratis at besøge.

jaegersborg-dyrehave

c: Marjorie Teo via Unsplash

Kulturel i København 

Design Museum Danmark

Pris: Voksne 100 kr. // Studerende og folk under 26: Gratis // Pensionister 70 kr.

Hos Design Museum Danmark udstilles både dansk og internationalt design. Her kan du udforske dansk stoldesign, modedesigns gennem tiderne, kunsthåndværk og meget mere. Museet udstiller alt fra møbeldesign til keramik og tøjdesign. Design Museum Danmark tilbyder gratis indgang for folk under 26 og studerende samt rabat for pensionister.

Glyptoteket

Pris: Voksne 95 kr. // Under 27: 50 kr. // Under 18: Gratis // Hver tirsdag: Gratis

Se de mange skulpturer, malerier og kunstværker på Glyptoteket for endnu en prisvenlig oplevelse i København. Et museum med udstillinger af værker fra forskellige tidsperioder og forskellige dele af verden. Besøger du Glyptoteket en tirsdag, er det endda helt gratis.

Nettobådende

Pris: Voksne 40 kr. // Børn 15 kr.

En billig og budgetvenlig måde at opleve København på. Tag Nettobådene for bare 40 kr. per mand, og oplev Københavns kulturskatte på en guidet tur. Her kommer i rundt i Københavns havn og forbi de mange arkitektoniske bygninger og kulturperler, som byen byder på.

nyhavn-koebenhavn-nettobaadene

c: Nick Karvounis via Unsplash

Gastronomi på budget 

La Petanque

Ægte fransk stemning til budgetvenlige priser. Hos La Petanque serveres hovedsageligt de klassiske franske crepes med salt- eller sødt fyld. Herudover finder du også andre franske bistroretter, der helt sikkert vil tilfredsstille enhver sult. Stemningen i restauranten er autentisk og hele oplevelsen severes på ægte fransk manér.

Barburrito

På ægte mexicansk vis serverer Barburitto favoritter som taco, burrito og guacamole. Barburitto har lavet deres eget gastronomiske koncept, hvor de kombinerer det mexicanske og danske køkken – De kalder det Mæxican. Nyd et velsmagende og budgetvenligt måltid hos Barburrito for endnu en prisvenlig oplevelse i København.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*