Billige spisesteder i København // Vi guider dig til budgetvenlige madoplevelser!

København byder på en lang række kulinariske oplevelser. Leder du efter den budgetvenlige kulinariske oplevelse, er byen bestemt også et besøg værd. København er nemlig fyldt med lækre madoplevelser, hvis du skal have det ekstra gode uden at blive ruineret. Vi guider dig til de gode spisesteder i København til overkommelige priser. 


Prisvenlige madoplevelser for enhver smag

Hvad enten du er til asiatisk, italiensk eller mexicansk, burger, tacos eller salat – så er der rig mulighed for at finde billige spisesteder med gode madoplevelser i København.

Listen nedenfor tæller et stort udvalg af forskellige spisesteder med én ting til fælles. Nemlig prisvenlige måltider og en makspris på 150 kr. for en hovedret. Lad dig inspirere og tag med på en rejse blandt verdens mange køkkener og madoplevelser i København.


Barburrito – En tur til Mexico

barburrito billigt spisested koebenhavn mexicansk restaurant

c: Gotipster

Er du i humør til en mexi-menu, skal du prøve Barburritos gastronomiske koncept beliggende i det centrale København. Her får du alt det gode fra det mexicanske gadekøkken kombineret med danske sæsonvarer serveret i hyggelige omgivelser. De kalder det Mæxican.

Restauranten serverer både til frokost og middag, hvor du kan nyde tacos, burritos og lækker guacamole – streetfood style. Alt sammen til lave priser, som alle kan være med på.


Barburrito

Skindergade 36

1159, København K


Jagger – Comfort food på højeste plan

gourmet-burger-koebenhavn-jagger

c: Simon Lau

Er du på udkig efter comfort food, så er Jagger det helt rigtige sted at besøge. Her serverer de nemlig burgere, hotdogs, fried chicken og milkshakes blandt meget andet. Det sande comfort-food-paradis.

Jagger, der blev åbnet af tidligere Michelin kok Rasmus Oubæk, serverer fast food af højeste kvalitet til gode priser. Du får den såkaldte Jagger-combo, der indeholder burger, fritter og sodavand eller øl fra bare 90 kr.

Hvad enten det er tømmermændende eller den madglade sjæl, der skal plejes, går du ikke galt i byen med et lækkert måltid for billige penge hos Jagger.


Istedgade 62

1650, København V


Falkoner allé 84

2000, Frederiksberg


Amagerbro 128

2300, København S


Curry Nation – Kulinarisk rundtur i Asien

curry-nation-billig-indisk-koebenhavn

c: Curry Nation

Indisk, thai, vietnamesisk eller pakistansk. Curry Nation favner bredt og tilbyder et stort udvalg af asiatisk street food. På Blågårdsagde på Nørrebro finder du dette prisvenlige spisested, hvor særligt deres butter chicken er populær og kan nydes for bare 109 kr.

Menuen tæller også lækkerier som den thailandske panang og mindre retter til deling. Alt hos Curry Nation er lavet fra bunden – og her får du asiatisk street food af højeste kvalitet uden at blive ruineret. Som deres motto så fint lyder; Keep calm and curry on!


Curry Nation

Blågårdsgade 2A

2200, København N


Neighbourhood  – Økologisk pizza og cocktails

oekologisk-pizza-cocktails-koebenhavn-neighborhood

c: Neighborhood

Er du i nabolaget til Vesterbro og i humør til pizza og en god cocktail, så er Neighbourhood det perfekte sted at stille sulten på budgetvenlig vis.

Økologi og fællesskab er i højsædet i de hyggelige, rustikt indrettede omgivelser, hvor du kan nyde en moderne fortolkning af den klassiske, italienske pizza til overkommelige priser. Den serveres på surdejsbund i en tyndere og sprødere udgave end normalt.

Hertil har du et væld af muligheder for at stille tørsten. Neighbourhood serverer nemlig økologiske cocktails i mange forskellige variationer, hvad enten du er til den klassiske old fashioned, daquiries eller en alkoholfri mocktail. Restauranten har også et stort udvalg af deres egne signatur-cocktails.

Hele molevitten serveres på fællesskabelig vis ved langborde, så du kan falde i snak med dine ’naboer’ ved bordet. Halvdelen af restaurantes spisepladser er reserveret til walk-ins. Så er du lige i området, kan du let smutte forbi til økologisk pizza og hyggelig, fællesskabelig stemning.


Frederiksborggade 20D

1159 København K


Istedgade 27

1650, København V


Behov – Byg din egen pizza

behov-byg-selv-pizza-billige-spisesteder-kbh

c: Behov – en spisebutik

Blandt boligblokke og villaer i Nordvest, finder du dette fine, billige spisested. Her kan du bygge din helt egen pizza, der som navnet antyder, opfylder lige netop dine behov.

Du vælger selv din bund, der kommer i både en klassisk-, fuldkorns- og glutenfri version. Herefter kommer valget til sauce, ost og toppings. Med andre ord har du muligheden for at blive den helt store mester i pizza-byggeri og få din pizza lige som du ønsker.

Prisen? Den er igen i den budgetvenlige ende. Du får nemlig din pizza til 100 kr.

Det er bare om at bygge løs! Er du ikke til byg-selv-pizza, har Behov også sammensat pizzaer for dig, der blandt andet er døbt Grethe og Blegfis. Er du slet ikke til pizza, serverer Behov også sandwich, salater og charcuterie.


BEHOV

Rentemestervej 94

2400 København NV


California Kitchen – Californisk stemning på Nørrebro

california-kitchen-food-bowls-cheap-places-to-eat-copenhagen

c: California Kitchen

Lige ved Dronning Louises Bro finder du denne californisk inspirerede café der serverer de berømte ’bowls’ i alle regnbuens farver. Rigelige mængder grønt, kylling, bønner, quinoa og meget mere er, hvad du får serveret hos California Kitchen.

Foruden at servere lækker, sund mad leder spisestedet tankerne hen på sommer med palmer, citrustræer og lyse omgivelser som en del af indretningen. Den californiske stemning og de lækre måltider får du til billige og budgetvenlige priser, der også er til at betale sidst på måneden.

Er du vegetar eller veganer, går du heller ikke forgæves. Der serveres nemlig noget for enhver smag, og du kan enten vælge bowls fra menukortet til priser mellem 75 og 90 kr. – eller blande din helt egen. Af drikkevarer tæller menukortet også den populære kombucha, skulle man være i humør til det.


California Kitchen

Nørrebrogade 12

2200 København N


Hooked – Seafood fastfood

billig-seafood-koebenhavn-hooked

c: Hooked

Ejerne af Hooked har tidligere holdt til i Kødbyen med deres foodtruck, men i foråret åbnede de dørene for fiskesultne gæster i egne lokaler på Nørrebro. Nærmere bestemt på Nørrebrogade, finder du denne fiskerestaurant, der serverer populære retter som fish & chips, lakseburger og lækre lobster rolls.

Hele idéen bag dette spisested er at tilbyde fisk og skaldyr i den prisvenlige ende af skalaen, hvilket ellers hører til sjældenhederne.

Priserne er, så alle kan være med, og ligger på mellem 85 og 140 kr. for en hovedret. Er du glad for fisk og skaldyr, vil dette spisested bestemt være noget for dig.


Hooked

Nørrebrogade 59

2200, København N


God fornøjelse med de prisvenlige gourmet-oplevelser!

Leder du efter en overnatning i København?


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*