Broadway Market og Flower Market – Markeder i hjertet af Østlondon

I denne episode Expedia-guiden – Live fra London, får vi et indblik i et afslappet område, væk fra travlhed i det centrale London. Felix fra Expedia viser os i videoen to markeder: The Flower Market og Broadway Market, som begge befinder sig i Hackney, London, et stenkast fra Regent’s Canal, som vi allerede har præsenteret dig.

Her er teksten fra videoen:

Felix (Expedia): ” Hej og velkommen til en anden episode af Expedias insider-guide, i dag sender vi fra Hackney, i hjertet af Londons østlige ende. På dagsordenen har vi i dag to markeder,  lad os starte på Flower Market.”

Yvonne Harnett (AE Harnett & Sons): ” Blomstermarkedet på Columbia Road her har eksisteret i over 70 år. Besøgende kommer langt væk fra hertil, for at købe planter og blomster. Blomstermarkedet er meget specielt: her kan du kun købe blomster. Det bringer familier tættere sammen. Der er mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde, mange forskellige besøgende. ”

Felix (Expedia): “Vi har nu ankommet her på Broadway Market, som er blot ligger et stenkast væk fra Regent’s Canal, som jeg har vist dig tidligere. Broadway Market er i forhold til andre London-markeder et relativt småt og overskueligt marked, men det er det som gør det så sympatisk!”

Liz Roxburgh (Norbiton Fine Cheese): “The Broadway Market eller Hackney Market er et meget flot marked. Her er langt mindre turistpræget end, for eksempel Borough Market. Mange lokale gør deres ugentlige indkøb her. De køber grøntsager, ost, frugt, juice, brød… Mange turister kommer her hver uge.”

Har du selv fået lyst til at besøge Broadway Market eller Flower Market ved Columbia Street? På Expedia.dk findes der et hav af billige rejser til London!

Frontbillede

4
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*