Brunch i Århus – her er de bedste brunchsteder i Smilets By

Århus er en by fyldt med kulinariske oplevelser, og de mange lokale spisesteder og restauranter gør sig særlig godt, når det gælder brunch. Vi guider dig til vores favoritsteder med brunch i Århus.


Brunch i Århus til hver en lejlighed

Når danskerne rigtig skal hygge sig, mødes de om et godt måltid, og her er brunch særdeles populært – især i weekenderne. Her har man tiden til at mødes lidt op ad dagen og nyde maden i roligt tempo og godt selskab.

Særligt Århus har et stærkt udvalg af restauranter og spisesteder, der tilbyder brunch i forskellige størrelser, stilarter og prisklasser. Har du planer om at besøge byen inden for nærmeste fremtid, kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig samlet en liste over vores yndlingssteder at spise brunch i Århus.

Alle de steder, vi har udvalgt, har noget særligt over sig, vi godt kan lide, og med listen her kan du altså let finde det brunchsted i Århus, der matcher dine ønsker – om det så handler om at få mest for pengene, om at få en eksklusiv brunchoplevelse eller noget helt tredje. Lad dig inspirere lige her.

brunch i aarhus

Foto: Niller56, via Pixabay.com


Globen Flakket – kvalitetsbrunch i Århus til prisen

Centralt i Århus – nærmere bestemt i begyndelsen af Åboulevarden tæt på Europa Plads – ligger den legendariske cafe Globen Flakket. Hver lørdag og søndag kan du nyde godt af deres All Inclusive Brunch, der – hvis man skal stole på navnet – holder, hvad den lover.

Ud over en stor Århus-brunch får du også drikkevarer ad libitum, herunder juice, smoothies og bobler. Prisen på 225 kr. per person gør, at vi er i den højere ende rent prismæssigt. Til gengæld skal du ikke være bekymret for at gå sulten derfra. Husk at bestille bord i god tid.

 

Globen Flakket

Åboulevarden 18

8000 Århus C


Varna – Århus’ mest eksklusive brunch

Er du på udkig efter en brunchoplevelse i Århus, der har mere end den gode mad på menuen, skal du bestille bord på Varna, der er beliggende i Varna Palæet. Det underskønne palæ ligger helt ned til vandet i Marselisborg, og deres brunchanretning er af en anden verden. Varna Brunch kan kun fås om søndagen, og du skal huske at bestille bord i god tid.

Til gengæld er de enkelte brunch-elementer et niveau over alle andre, når det gælder stil og kvalitet. Her er både kolde og varme anretninger, fra skyr til laks, risotto og et ostebord af international kvalitet, for blot at nævne en lille del af brunchkortet. Prisen på 325 kroner pr. person siger da også noget om niveauet. Så får du til gengæld en formidabel udsigt oveni.

Varna Palæet

Ørneredevej 3

8000 Århus C


Brunch på hverdage – Juliette i Jægergårdsgade er svaret

De fleste spisesteder i Århus med brunch har det som en weekendting på menukortet, men der er også steder i byen, hvor du kan få brunch hver dag. Et af dem er det fine, lille spisested Juliette på Jægergårdsgade på Frederiksbjerg. Brunchanretningen, der bliver serveret mellem 10-14, er – ligesom resten af menukortet – fransk inspireret, og der er derfor mulighed for både at nyde croissanter, rigeligt med æggeanretninger og selvfølgelig den kendte croque monsieur.

Juliette

Jægergårdsgade 54

8000 Århus C


En speciel brunchoplevelse hos Mefisto i Århus

Er du på udkig efter brunch i Århus, der er mere speciel end normal, skal du besøge Mefisto. Spisestedet ligger centralt i Århus ved Volden. Her skifter brunchkortet karakter flere gange i løbet af året, og derfor er der også altid finurlige, velsmagende overraskelser i vente. Du har også mulighed for at tage din brunch med og nyde den et andet sted i Århus, hvis du bestiller Mefistos Ud Af Huset-brunch.

Mefisto

Volden 28

8000 Århus C


Til den sultne – Viggo på Åboulevarden

Skal du have stillet din brunch-sult godt og grundigt i Århus, skal du aflægge Cafe Viggo ved Åboulevarden et visit og prøve deres tapasbrunch. Her kan du – hver dag og hele dagen – vælge mellem et bredt udvalg af små anretninger. Du kan vælge op til seks brunchretter, og hvis du er sulten, skal du selvfølgelig have de hele med. Seks retter for 150 kroner er til at betale, og så gør deres fleksible serveringstidspunkter også, at du ikke skal stresse afsted for at være sikker på at kunne nå at smage de mange gode sager.

Cafe Viggo

Åboulevarden 52

8000 Århus C


Nu er det bare op til dig at vælge det brunchsted i Århus, du foretrækker. God fornøjelse!

Leder du efter overnatning i Århus? Se vores udbud af hoteller i Århus her!


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*