Guide til brunch i Køge

Morgenmad og frokost samlet i én. En kombination mange efterhånden er blevet glade for. Brunch er den perfekte måde at samles om en hyggelig formiddag med venner og familie både i weekend og hverdag, hvis tidsplanen ellers tillader det.

Er du på udkig efter brunch i Køge, så har vi nedenfor samlet en række velsmagende brunchoplevelser i Køge, der kan samle familie og venner, store som små om en smagfuld oplevelse.

Kaffekælderen

I Kaffekælderen bliver du budt velkommen af en dejlig duft af kaffe og hjemmebag. En duft der utvivlsomt sætter stemningen for en hyggelig brunch oplevelse. Her serveres forskellige morgenmadsanretninger og lørdagsbrunch med hjemmebagt brød, yoghurt, tærte og blødkogte æg blandt andre smagfulde brunchretter.

Om sommeren er det oplagt at indtage sin brunch i den hyggelige gårdhave, men i koldere sæsoner er der lige hyggeligt i den fine kaffestue på Brogade 26. Et oplagt valg, hvis du er på udkig efter hyggelig brunch i Køge.

brunch køge

C: Harry Knight on Unsplash

KØS café

Hos KØS café i Køge kan du også finde velsmagende brunchretter – i selskab med fine kunstudstillinger. KØS er et offentligt kunstmuseum i Køge, og KØS café giver derfor anledning til at kombinere et kunstnerisk udstillingsbesøg med en god smagsoplevelse.

Er avocadomadder og hjemmebagte boller dine brunchfavoritter? Så er KØS café formentlig noget for dig.

brunch i køge

C: Jessy Smith on Unsplash

Bossa Nova

Søndag fra kl. 10-12 byder Bossa Nova op til søndagsbrunch på havnen i Køge. Her byder de på en brunchservering lidt ud over det sædvanlige. Du kan blandt andet mæske dig i retter som avocado-mango salat, øllebrød med flødeskum og en grillet tortilla med røræg. Er det den søde tand, der taler, så får du blandt andet også blåbærvafler med hjemmelavet Nutella.

Brunchserveringen kommer som tallerkenservering, og der følger tilmed juice, ingefærshot og kaffe eller te med i prisen – en alt i én brunch, om man vil.

Café Vanilla

Midt på Køge Torv ligger Café Vanilla. Her finder du en række forskellige brunchfavoritter på menukortet. Du kan blandt andet vælge mellem Vanilla brunch eller Luksus brunch, der blandt andet tæller klassikere som æg, bacon, pølser, ost og pandekager. Er du vegetar, går du heller ikke forgæves – her serveres nemlig også en vegetarbrunch.

Er det en weekendbrunch, du søger, så bydes der også på stor brunch buffet hver lørdag og søndag.

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*