Brunch I Stockholm // Nyd din formiddag med lækker brunch

Weekend er den perfekte anledning til at nyde en rolig formiddag med lækker brunch og hyggelig stemning. Er du på udkig efter brunch i Stockholm, går du heller ikke forgæves her. Der findes et væld af gode brunchsteder i den svenske hovedstad, hvor du kan nyde weekenden og få en god start på dagen.

brunch-stockholm-french-toast-bær

c: Brooke Lark via Unsplash

Nyd formiddagen i Stockholm

Vi har samlet en række brunchsteder forskellige steder i Stockholm, hvor du kan starte din weekend på bedst mulig vis. Hvad enten du vil nyde din brunch i trendy Södermalm, Norrmalm eller en tur til Finnboda og nyde udsigten over vandet, finder du det hele lige her. Nyd godt af lækre brunchretter og hyggelig stemning på et af de mange brunchsteder i Stockholm.

Fotografiska // Den kulturelle brunchoplevelse

Indtag din brunch hos Fotografiska med måske Stockholms bedste udsigt. Med en udsigt over de mange øer i Stockholm kan du nyde en lækker brunchbuffet, der både indeholder et bord med kolde anretninger, varme anretninger og søde anretninger.

Udover brunch og god mad kan du efterfølgende se de fine fotoudstillinger, som Fotografiska også byder på. Hos fotografiska kan du altså kombinere den kulturelle oplevelse med en velsmagende brunch i Stockholm.


Stadsgårdshamnen 22

116 45 Stockholm


Brunch-aeg-eggs-morgenmad

c: Jaroslaw Ceborski via Unsplash

Urban Deli // Restaurant og madbutik

Hos Urban Deli kan du nyde en række velsmagende brunchretter i urbane omgivelser i den kombinerede restaurant og supermarked. Her får du serveret alt fra vafler til huevos rancheros og laksesalat. Urban Deli ligger tre forskellige steder i Stockholm og serverer forskellige brunchretter. Tjek derfor menukortet ud på forhånd, hvis du er på udkig efter noget specielt.

Skal du have lidt ekstra med hjem, kan du med fordel smutte forbi det lille supermarked i Urban Deli, der blandt andet tilbyder friske råvarer, kanelbullar og kaffe.


Sveavägen 44

111 34 Stockholm


Nytorget 4

116 40 Stockholm


Hesselmans Torg 12

131 54 Nacka


Pandekager-brunch-i-Stockholm

c: Jennifer Pallian via Unsplash

Docklands // Brunch med udsigt

Endnu et brunchsted med en fantastisk udsigt over vandet. De store panoramavinduer giver dig den bedste udsigt over Djurgården. Bare 7 minutter i bus fra Slussen eller en lille bådtur tager dig til Finnboda i Nacka, hvor du finder dette brunchsted.

Her serveres en overdådig brunchbuffet i ægte amerikansk stil. Mæsk dig i miniburgere, pulled pork, amerikanske pandekager og meget andet for en fuldendt brunchoplevelse i Stockholm.


Finnboda Varvsväg 18

131 72 Nacka


Kaffe-brunch-coffee

c: Karl Fredrickson via Unsplash

Kaferang // Brunch i hyggelige omgivelser

Industrilamper, rustikke møbler og betonvægge danner rammen om en hyggelig weekend-brunch hos Kaferang i det trendy Södermalm område i Stockholm. Nyd en chiapudding, vafler, pandekager og mere til. Er du i Norrmalm området, finder du også en Kaferang her, der ligeledes tilbyder en lækker brunch i hyggelige omgivelser.


Skånegatan 81

116 35 Stockholm


Gamla Brogatan 13A

120 11 Stockholm


Morgenmad-yoghurt-brunch- breakfast

c: Hanny Naibaho via Unsplash

Greasy Spoon // Brunch hver dag, hele dagen

Hos Greasy Spoon kan du få serveret din morgenmad og brunch hele dagen. I modsætning til mange af de andre brunchsteder serverer Greasy Spoon også brunch i hverdagen. Her har du altså mulighed for at nyde en rolig morgen og formiddag hele ugen, hvor du får serveret alt fra french toast til en vegansk-, vegetarisk- eller engelsk brunchtallerken.


Tjärhovsgatan 19

116 28 Stockholm


Hagagatan 4

113 48 Stockholm


smoothiebowl-smoothie-brunch-i-stockholm

C: Sambazon via Unsplash

Broms // Alt i én

I Östermalm kvarteret i Stockholm finder du denne fine delikatesse, bageri og restaurant i et. I afslappende, rustikke omgivelser får du serveret lækre brunchretter som egg benedict, acaibowl, avocadomadder eller amerikanske pandekager. Start din dag på bedste vis med det overdådige udvalg af morgenmad og brunch hos Broms.


Karlavägen 76

114 59 Stockholm


God fornøjelse med din brunch i Stockholm!

Leder du efter en overnatning i Stockholm?


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*