Brunch på Østerbro

Skal brunchsulten stilles og nydes i hyggelige omgivelser med veltilberedte madoplevelser, byder Østerbro på en række velsmagende af slagsen. I det nordlige kvarter i København finder du nemlig morgenmad- og brunchoplevelser, der mætter brunchmaven og starter dagen på helt perfekt vis. Herunder finder du et bud på fire gode caféer, der tilbyder brunch på Østerbro.

Bæredygtig brunch hos Det Simrer

det-simrer-østerbro-brunch

c: Ann Sophie Hansen

Hos Det Simrer finder du en bæredygtig brunch. Fokus hos Det Simrer ligger nemlig på at undgå madspild, lave mad fra bunden og vælge økologiske råvarer, hvor det er muligt. Dette resulterer i en række velsmagende brunchretter, der går ind under deres byg-din-brunch koncept. Her kan du bygge din egen brunch blandt mindre retter, der tæller blandt andet hjemmelavet nutella, hønsesalat, laks og ovnbagte æg.

Her kan du altså nyde weekenden med en bæredygtig byg-selv-brunch, der serveres lørdag og søndag kl. 10-14.


Melchiors Pl. 3

2100 København Ø


Bland-selv-brunch hos Café Livingstone 

Lige ved Sortedam Dossering på Østerbro finder du Café Livingstone. Her serveres en brunchmenu med inspiration fra flere af verdens lande. Ved bestilling får du udleveret et menu-skema, hvor du kan afkrydse dine favoritretter, der serveres i små skåle og tallerkener – en vaskeægte ”Bland-selv-brunch”. Til de der ikke kan bestemme sig for én enkelt ret, er Café Livingstone det perfekte brunchvalg. På menuen finder du blandt andet æggesouffle, lakserilette, koldskål, vafler og mere til.

Foruden den udenlandsk inspirerede menu er indretningen i Café Livingstone også helt unik. Servicen består nemlig af hånddrejet keramik fra Bali og anden interiør fra flere forskellige lande verden over. Kunsthåndværk og interiørartikler kan ligeledes købes med hjem fra caféen, der har en hel reol fyldt med udenlandsk kunsthåndværk fra blandt andet Guatemala, Thailand og Indien.


Sortedam Dossering 81

2100 København Ø


Retrobrunch hos Café Pixie

I ægte retrostil byder Café Pixie på en lækker brunch- og morgenmadsmenu, der blandt andet byder på pink grape med kokosskum, græsk yoghurt, pandekager og chorizopølser. Alt bliver serveret i hyggelige retroomgivelser i interiør, der omfavner den stigende genbrugstrend.

cafe-pixie-østerbro

c: Café Pixie

I sommerhalvåret kan du nyde din brunch på de solrige bordpladser udenfor caféen, der byder på udsigt til en mindre legeplads, hvis du har børn med.


Løgstørgade 2

2100 København Ø


Brunchbuffet hos Charlottehaven Café

Lørdag og søndag fra kl. 10-15 kan du mæske dig i Charlottehavens store brunchbuffet. Kolde og varme retter i gourmetklassen pryder den velsmagende brunchbuffet. Der er blandt andet afsat en æggestation, hvor du kan bestille din egen favorit blandt et udvalg af omelet, spejlæg eller røræg hos kokken, der tilberedes efter dit ønske. Udover dette finder du et væld af lækre gourmetretter til din brunch – både traditionelle brunchklassikere som croissanter og amerikanske pandekager eller de mere utraditionelle retter som anderilette og spidskålssalat.


Hjørringgade 12C

2100 København Ø


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*