De bedste brunchsteder i Hamborg

Skal du til Hamborg? Så skal du helt sikkert ned og spise en masse lækker brunch. Hamborg er Tysklands næststørste by, og det er ikke mindst idyllisk med en masse hyggelige gågader der boomer af cafeer og spisesteder. Expedia guider dig igennem lækre brunchsteder, som du skal besøge i Hamborg.

brunch hamborg

C: Jonathan Gallegos on Unsplash

 

Bistro Tati

Her bliver der serveret morgenmad fra det franske køkken. Indenfor kan du nyde en lækker crepe, croissant eller et stykke baguette med smør og ost. Der bliver også serveret salater, sandwiches og kager, og derfor er stedet også et ideelt sted til at nyde en frokost eller eftermiddagskaffen senere på dagen.

Hvor: Bellealliancestraße 35, 20259 Hamburg

 

Cafe Mimosa

Læg vejen forbi det italienske morgenmadssted Café Mimosa, og nyd alt fra lækre salater til cremet pasta. Dette brunchsted i Hamborg ligger i den stille del af byen, og byder indenfor til en hyggelig atmosfære. I ægte italiensk stil kan du også få serveret kage og andre søde sager senere på dagen, hvilket gør stedet ideelt til både brunchsted, men også eftermiddagskaffe.

Hvor: Clemens-Schultz-Str. 87, Hamburg

brunch hamborg

C: Monika Grabkowska on Unsplash

 

Café Gnosa

På denne overdådige morgenmadsrestaurant kan du få serveret brunch i verdensklasse. Her er der tale om spejleæg, baked beans og røget bacon. Café Gnosa serverer brunch inspireret af både det italienske, franske og nordiske køkken. Her kan du altså ligge vejen forbi og få en velkendt dansk morgenmad, med alt hvad der hører til.

Hvor: Lange Reihe 93, 20099 Hamburg

 

Café Koppel

På denne matrikel finder du en af Hamborg vegetariske og veganske brunchsteder. Her skal du smage deres lækre hjemmelavede morgenmadskager eller deres veganske pasta, som kan få mundvandet til at løbe. Ved siden af ligger Koppel 66, som er et mindre kunstmuseum som gæsterne kan besøge efter deres brunch.

Hvor: Lange Reihe 77, Hamburg, Germany

 

C: Irina Grigoraş on Unsplash

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*