Her finder du de bedste cheesecakes i København

Er du glad for kage? Så har du helt sikkert også en favoritkage. Uanset hvilken kage det er, så er der én type kage, som de fleste elsker – cheesecake!

Der er utallige slags cheesecake, og der findes en version for de fleste. En bund af knuste kiks eller kage, et godt lag sødet og smagstilsat flødeost og topping med for eksempel en jordbærgele… Det lyder ret fristende, ikke?

Hvis du ikke er typen, der kan lide at bage selv, så fortvivl ej. Der findes nemlig et hav af forskellige steder, som serverer den populære ostekage – særligt i København.

Vi har fundet nogle af de bedste af slagsen i København, så du for alvor kan mæske dig i en god cheesecake. Læs med nedenfor for at se, hvor du skal tage hen for at finde en god cheesecake i København.

cheesecake

c: Obed Hernández via Unsplash

Bertels Salon

Bertels Salon er en café, som serverer hjemmelavede cheesecakes i høj kvalitet. Bertels kager er sågar blevet kåret til byens bedste, så her kan du uden tvivl finde en fantastisk smagsoplevelse. Besøg den fine café i Kompagnistræde og udforsk et fantastisk udvalg af forskellige cheesecakes. Særligt deres rabarber cheesecake er populær, ligesom deres pistacie-version også er et hit. Bertels Salons cheesecakes omtales af mange som ”second to none”, så denne café er uden tvivl et besøg værd.

Slice of San Francisco Café and Take-away

Hos Slice of San Francisco får du serveret ægte New York cheesecake med en særligt god kiksebund og et stort udvalg af spændende saucer. Caféen ejes og drives af Miriam Nielsen – en kvinde med stor kærlighed for madlavning. Alle hendes opskrifter er gode, men hendes specialitet er cheesecakes. Besøg caféen på Frederiksholms Kanal 4 for en herlig smagsoplevelse.

Mocca

Mocca er en kaffebar, der ligger i hjertet af Østerbro. Her finder du alt fra juice, shakes og kaffe til sandwiches, salater og smagfulde desserter. Blandt sidstnævnte finder du et stort udvalg af forskellige cheesecakes – heriblandt smage som bounty, karamel og citron. Sæt dig ved en af de behagelige siddepladser og nyd en cheesecake og en kaffe. Kaffebaren har åben 8:00 til 21:00, så der er rig mulighed for at slå et smut forbi til cheesecake, lige når du ønsker det.

citron-cheesecake

c: Foodie Factor via Pixabay

Leder du efter en overnatning til dit ophold i København? Find et hotel lige her.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*