Copenhagen

København har et stort udvalg af unikke butiksgader både i og uden for centrum, men ikke alle er lige kendte blandt turister. Det bliver der heldigvis lavet om på nu, for her får du nogle af mine foretrukne shoppesteder i København.

 

Første sted: Gammel Kongevej

Gammel Kongevej strækker sig 2 kilometer hen ad det trendy, men rolige Frederiksberg og er nærmest Frederiksbergs hovedgade. Her finder du masser af modeforretninger, caféer, fødevarebutikker og skræddere, hvilket gør, at gaden både er populær blandt unge og gamle. Gammel Kongevej er som regel ret trafikeret med både cykler og biler, men stemningen er stadig langt roligere end i centrum af København. Desuden er omgivelserne familievenlige og grønne, og der er masser af plads. Gammel Kongevej har mange finurlige butikker, hvoraf de fleste er selvstændige. Mens du slentrer ned ad gaden, vil du finde alt fra modeforretninger (klassiske og moderne) og boghandlere til skobutikker, skønhedsklinikker og møbelforretninger. Et af mine yndlingssteder er Creative Space, som er et slags værksted, hvor du kan lave din egen keramik. Det er især sjovt, hvis du besøger butikken med en flok venner!

Gammel Kongevej er en unik butiksgade i København, fordi den både er livlig og hyggelig. Det er nemt at få fat i både klassiske genstande og antikviteter, men du kan i realiteten finde alt, hvad du skal bruge på Gammel Kongevej.

Andet sted: Waterfront Shopping

Jeg er egentlig ikke fan af indkøbscentre, mens hvis du har brug for at komme ud af centrum for en stund, kan jeg varmt anbefale Waterfront Shopping i Hellerup. Dette shoppingcenter vender ud mod vandet, der bliver til Øresund, og det er det perfekte sted at nyde en cocktail på en varm sommerdag. Det er ikke et typisk tilholdssted for turister, som har tendens til at overse centret og kun færdes i Københavns overbefolkede gader, og det er en skam.

Waterfront Shopping har 35 kvalitetsforretninger, og du finder alt fra modetøj og skønhedsprodukter til fødevarer og hyggelige caféer. Førstesalen har endda et trendy fitnesscenter og en spasalon. Mange af butikkerne her forhandler førende mærker og unikke ting til hjemmet såsom designerlamper, tæpper og brugskunst. Sidst men ikke mindst har Waterfront Shopping restauranter, hvor du kan få sund mad, gourmetkaffe osv.

Sørg også for at gå en tur i området, der ligger i naturskønne omgivelser.

 

Tredje sted: Torvehallerne

Selvom Torvehallerne er mest kendt for deres store udvalg af gourmetmad og takeaway-restauranter, er der meget mere at komme efter. Mange ved for eksempel ikke, at du kan købe økologiske hudplejeprodukter, kinesiske varer og kvalitetsudstyr til køkkenet. Torvehallerne er en ægte oase midt i København, og både lokale og turister kommer her for at spise morgenmad eller frokost, drikke en kop kaffe, spise middag eller bare for at mødes og gå på shopping med vennerne. Hver dag sælger omkring 60 boder ud af deres unikke produkter, som ofte ikke kan fås andre steder, og selvom Torvehallerne er et marked med fokus på kvaliteten, er der stadig en afslappet stemning. Du kan se folk, der køber og sælger varer, drikker kaffe i solen og generelt bare nyder livet. Det er netop denne hyggelige atmosfære omkring Torvehallerne, der får folk til at komme igen og igen. Lyder friske danske jordbær, grøntsager, prisvindende kaffe og håndlavet chokolade som noget for dig? Eller skal du finde den perfekte gave til din mor, bror eller veninde? Så er du afgjort kommet til det rette sted!

Post By – Regitse – Thecopenhagentraveler

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*