Idéer til din date i København

København er en gulgrube hvad angår gode datesteder. Byen byder på romantiske og uforglemmelige oplevelser, der danner rammen om den perfekte date. 

date-i-koebenhavn-holding-hands

Kimberly Mears via Unsplash

En date for alle

Er du idéforladt og mangler inspiration til hvad du skal på din næste date? Så har vi samlet en række forslag og idéer som inspiration til din næste date i København.

Uanset om du har kæreste eller ej, kan det nogle gange være svært at bryde ud af de vante datingrammer og finde på nye spændende oplevelser. Derfor har vi nedenunder samlet en håndfuld forskellige idéer til din date, der tilbyder alt fra kulturelle oplevelser til budgetvenlige, aktive og sjove date idéer i København.


picnic-date-have-taeppe

c: Brook Cagle via Unsplash

Den romantiske date

Leder du efter romantik, der kan imponere din date og skabe rammerne om en hyggelig dag, så er der flere muligheder, du kan give dig i kast med.

Første romantiske indslag til din date er en picnic. Tag en tur til enten Botanisk have eller Dyrehaven, og fyld madkurven med lækker mad og lidt vin. Medbring et tæppe, og så er du så godt som klar til at starte den romantiske date.

Ønsker du at være i mere hjemmevante omgivelser, kan du i stedet for en picnic dække op med dyner, puder og tæpper på terrassen eller i haven, hvor i kan nyde en god middag. Disk op med en omgang tapas og vin, og nyd hinandens selskab. Senere kan i give jer i kast med spil og kigge på stjerner, hvis ellers vejret viser sig fra den gode side.

Er din date i vinterhalvåret, er en anden romantisk date idé at stå på skøjter. Tag en tur til Frederiksberg skøjtebane, som har åben i januar og februar. Her får i romantik for alle pengene.

En mere klassisk date idé kan være en tur i Tivoli, hvor i kan opleve den fine forlystelsespark på rundtur, eller give jer i kast med de mange forlystelser.

tivoli-koebenhavn-copenhagen-romantic-date

c: David Romualdo via Unsplash

Den aktive date

Skal der foregå noget mere aktivt på jeres date, kan i opleve København på rulleskøjter hos Friday Night Skate Copenhagen. På udvalgte fredage henover sommeren samles et væld af mennesker for at stå på rulleksøjter gennem Københavns gader. Er i begge gode til at stå på rulleskøjter og ønsker en mere aktiv date, er dette en god måde at opleve København og på aktiv vis lære hinanden at kende.

Vil i hellere til vands end til lands, så kan i tage på kajaktur i Københavns kanaler. Hos Kayak Republic kan i leje en dobbeltkajak og sejle på opdagelse med et kort og anbefalede ruter. Se København fra søsiden og fuldend den gode date.

Den kulturelle date

nyhavn-koebenhavn-kanalrundfart-havnerundfart

c: Nick Karvounis via Unsplash

Passer en date med fokus på kulturelle oplevelser bedre til jeres smag, så kan i tage en tur på kanalrundfart. Nettobådende sejler fra Nyhavn, Holmens kirke og Kvæsthusbroen, hvor i kan stige på og opleve de mange flotte, københavnske bygninger og kulturelle seværdigheder fra vandsiden.

Senere kan i tage en tur på museum, som der findes et væld af i København. I kan blandt andet besøge Design Museum Danmark, der tilbyder udstillinger med både dansk og internationalt design. Begiv jer rundt til de mange udstillinger og bliv inspireret.

Den budgetvenlige date

scrabble-budgetvenlig-date-spil

c: Stocksnap via Pixabay

Er budgettet mindre rummeligt, findes der ligeledes muligheder for gode dates i den budgetvenlige ende.

I kan blive hjemme og lave lækker mad sammen, og nyde den med et glas vin og hinandens selskab. Senere kan i give jer i kast med spil, film og andre hyggelige aktiviteter.

Derudover tilbyder København også en lang række prisvenlige oplevelser. Mange af de ovennævnte oplevelser, som en picnic eller havnerundfart er nemlig også i den prisvenlige ende af date idéer. En kanalrundfart med nettobådende koster nemlig bare 40 kr. per mand.

Andre prisvenlige date idéer i København tæller blandt andet loppemarked-besøg eller prisvenlige spisesteder som California Kitchen, Hooked og Neighbourhood.

Den sjove date

Skal i have et godt grin, kan et comedy show helt klart anbefales til jeres date. Flere steder i København kan i få en sjov comedy oplevelse, der får lattermusklerne igang. I kan blandt andet besøge Comedy Zoo i Kompagnistræde, der har et væld af forskellige komikere i kalenderen, som med garanti kan give jer et smil på læben.

Gourmetdaten

gourmet-date-idéer-koebenhavn

c: Casey Lee via Unsplash

Er i madglade og ønsker at fejre daten med et velsmagende måltid, så er gourmetdaten lige noget for jer.

København byder på nogle af Danmarks bedste restauranter og spiseoplevelser, der med garanti tilfredsstiller jeres madglade hjerter.

Tag en tur til Sydamerika på restauranten Llama, og oplev de lækre smagsoplevelser dette køkken byder på. På den centrale beliggenhed lige ved Kongens Nytorv, byder restauranten på lækre sydamerikanske gourmetoplevelser i særklasse. I kan bestille et par retter eller gå all in med en tasting menu, hvor i smager lidt af det hele fra menukortet. I kan ligeledes nyde et godt glas vin og lækre eksotiske cocktails.

Vil i hellere opleve romantisk, fransk stemning, skal i besøge Les Trois Cochons på Værnedamsvej. Her får i serveret ukomplicerede franske retter i ægte romantiske omgivelser. Dette er det perfekte sted for en du-og-jeg-oplevelse, da man bestiller en række retter til deling.

Restaurant Grønnegade er endnu et bud på en romantisk restaurant. I et af Københavns ældste byhuse ligger denne fine restaurant med fritlagte bjælker og en masse små hjørner og hyggekroge, hvor i kan nyde en fusion mellem det franske og danske køkken. Det perfekte sted at tage på romantisk gourmetdate i København.


Held og lykke med daten!


 

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*