De 10 mest ekstreme oplevelser, du SKAL opleve

Hvis du ikke allerede vidste det, så findes der et hav af forskellige ekstreme oplevelser, som du kan opleve over hele landet. Expedia guider dig igennem alle de ekstreme oplevelser, som du bør opleve.

  1. Bridgewalking

Er du til ekstreme højder og fantastisk udsigt? Så er bridgewalking på Lillebæltsbroen lige noget for dig. I 60 meters højde, får du en enestående guidet tour, som er den eneste af sin slags i hele Europa. Med en smuk udsigt over Jylland, Fyn og bæltet er det en oplevelse, du sjældent vil glemme.

  1. Virtual Reality

Elsker du at spille PlayStation eller computerspil? Tag det til det næste niveau og prøv med Virtual Reality hos Limitless. Her kan i spille sammen op til 6 venner, og vælge mellem flere forskellige spil. Når du spiller spil med virtual reality, er det fuldstændig ligesom at være en del af spillet.

virtual reality Ekstreme oplevelser

Photo by Samuel Zeller on Unsplash

  1. Faldskærmsudspring – solospring

Er du til de helt store adrenalinsus, og kan du godt lide højder? Faldskærmklubben Center Jump ligger på Fyn og her er du i trygge og erfarne hænder hele oplevelsen igennem. Først skal du gennemgå 5 timers teoriundervisning. Herefter skal du prøve at et solospring. Der er altid en erfaren instruktør med i flyet, som sikrer at du får den bedste oplevelse.

  1. Ballonflyvning

Oplev solopgangen mens du svæver i en ballon hen over smilets by Aarhus. Turen strækker sig hen over Søhøjlandet ved Silkeborg/Ry, og byder bagefter på en ballonbarnedåb der indebærer champagne og snacks på landjorden.

Har du brug for en overnatning omkring Silkeborg? 

 

  1. Bodyflight i vindtunnel

Ved bodyflight oplever du følelsen af det frie fald. Du skal blot have et almindeligt helbred, for at kunne opleve den ophævede tyngdekræft inde i turbinen. Selve lufttunellen er 13 meter høj og i bunden sidder der 5 propeller, der skaber en kraftig luftstrøm, som kan komme helt op på 220 km/t.

  1. Urban Ranger Camp

Ude på Refshaleøen ligger Urban Ranger Camp. Her kan du balancere oppe under taget ved verdens højeste indendørs high-roping bane i 50 meters højde. Her kan du opleve 28 forskellige rebudfordringer, som helt klart vil udfordre dig fysisk og psykisk.

  1. Pistolskydning

Prøv pistolskydning og få en vild oplevelse du aldrig vil glemme. Inden du får lov at skyde, kommer du til at gennemgå en grundig introduktion hvorefter du kan prøve forskellige former for skydning. F.eks. kan du prøve hurtigskydning og præcisionsskydning.

pistolskydning Ekstreme oplevelser

Photo by Antonio Grosz on Unsplash

  1. Surfing i Cold Hawaii

Elsker du vand og kan du godt lide at surfe? Danmark har sit helt eget Surfers Paradise, som ligger i Klitmøller i Nordjylland og går under navnet Cold Hawaii. Her kan du opleve ægte surferstil og sammen med en instruktør lærer du den rigtige teknik, så du selv kan ride på bølgen.

  1. Kør djævleræs

Hos Funrace i Viborg kan du køre djævleræs. Når du først sidder bag rattet skal der laves hjulspin, driftes og overhales i hårnålesving. Man kører 2 personer i bilen, så man kan skiftes til at køre bilen og lave tricks.

  1. Naturklatring

I København kan du prøve naturklatring, hvor du klatrer udenfor i træer og forskellige baner. Hos GoMonkey kan du prøve baner af forskellige sværhedsgrader, så du er helt sikker på at alle kan være med.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*