De bedste bogforretninger i New York City

New York: er fremme i skoene i mediebranchen: anerkendte aviser, bogudgivelser, bogforretninger og bogcafeer har længe været et kendt syn i metropolen. Og skal du på udkig efter skønlitteratur, noget fagligt eller måske bare lede efter nogen skøre fiktionsbøger, så er udvalget i Manhattan og i Brooklyns book shops stort.

The powerHouse Arena

Housing Works Bookstore Cafe

Housing Works Bookstore Café er indbydende for alle der lægger vejen forbi Crosby Street. Cafeen består af to etager og er ren fryd for en bogorm –  her findes et fint udvalg af sjældne bøger, både skønlitteratur, faglitteratur og samlerobjekter. Ligegyldigt om du er til søde sager, kaffe, vin eller bare en kop vand, kan du sidde her og fungere socialt med dine medrejsende, eller tage en pause fra NYC helt for dig selv. Pssst.. Hele overskuddet fra cafeen går til hjemløse, som lider af HIV eller aids. Sejt!

126 Crosby St, Soho, New York 10012

192 Books

“192 bøger” på 192 Tenth Avenue har et bredt udvalg af bøger. Her findes politik, historie, design, musik, havebøger, kogebøger – og bogforretningen har en fin blanding af nye og gamle bøger. Med en mangfoldig by som New York vil der altid være noget relevant at finde for alle målgrupper. 192 er ikke den typiske bogforretning, det er her du har chancen for at finde noget som falder i din smag, ligemeget om du er bogorm eller ej!

192 Tenth Ave, Chelsea, New York

The powerHouse Arena

The powerHouse Arena er en vaskeægte New Yorker-bygning med store vinduer og højt til loftet. Beliggende i Dumbo (Down Under the Manhattan Bridge Overpass), Brooklyn ved East River. Ud over at udgive imponerende fotobøger så er PowerHouse platform for mange arrangementer med blandt andet forfattere og fotografer, så hold øje på hjemmesiden for at se hvilke arrangementer som er aktuelle når du besøger New York. powerhousearena.com.

37 Main St, Dumbo, Brooklyn

Greenlight Bookstore

Greenlight Bookstore ligger også i Brooklyn på den anden side af Lower Manhattan og den nordlige del af Prospect Park. Bogforretningen har mange spændende afdelinger og arrangementer såsom læsning for børn og andre bog-arrangementer, en område-bestemt afdeling hvor man kan blive klogere på Brooklyn. Engagementet og den venlige facon går igen hos både ansatte og besøgende hos Greenlight Bookstore.

686 Fulton St, Fort Greene, Brooklyn

Piger kigger på bogreol

Foto: Visit Greenwich, via Flickr

Har du besøgt nogen bogforretninger i New York, som du gerne vil dele med os? Så kommentér her i feltet eller giv os et tweet på @ExpediaDK!

Expedia
1
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*