De bedste cocktailbarer i København

København er efterhånden kendt for dets mangfoldige spisesteder, der byder på den ene lækre restaurant efter den anden. Men hvor skal du sippe drinks inden, du skal ud og nyde et lækkert måltid? Her i indlægget har vi samlet et udvalg af de bedste cocktailbarer i København.

cocktail, bar drinks

Photo by David Straight on Unsplash

 

Lidkoeb: Cocktailbar i 3 etager
På indre Vesterbro findes den lækre og rustikke cocktailbar Lidkoeb. Som navnet antyder, er der lagt op til drikkegilde, og her kan du nyde dine cocktails efter en lang dag på kontoret, eller sammen med flok en venner en fredag aften. Der bliver blandet cocktails i lange baner, og på menukortet finder man alt lige fra en klassisk Daquiri til en Lidkoeb shake med beskrivelsen ’Just trust ud..’
Hvor: Vesterbrogade 72 b
Hvornår: Mandag – lørdag kl. 16-02 og søndag kl. 18-02

Strøm: En Cocktailbar i verdensklasse
I indre København byder Strøm Bar indenfor til lækre cocktails i verdensklasse. Baren er indrettet efter en gammeldags art-deco stil, der skaber en autentisk og hyggelig stemning blandt gæsterne. Her serveres der klassiske cocktails med et twist. Her kan du helt sikkert finde en der falder i din smag.
Hvor: Niels Hemmingsensgade 32
Hvornår: Mandag – torsdag kl. 18-01:30, fredag kl. 16-03 og lørdag kl. 18-03

 

cocktail, bar drinks

Photo by Ash Edmonds on Unsplash

 

Dandy: Hippe cocktails i indre by
I farverige omgivelser kan du sippe cocktails på en af byens mest hypede cocktailbarer i København. Dandy byder indenfor til 60’er stemning i Hollywood, hvor du både kan trække dig tilbage og nyde en cocktail, samtidig med at du kan slå dig løs på dansegulvet.
Hvor: Dronningens Tværgade 9
Hvornår: Onsdag kl. 18-01, torsdag kl. 18-02, fredag og lørdag kl. 18-04

Ruby: Cocktailnørderi og ekstravagance
Storesøsteren til Lidkoeb finder du lige ned til vandet i indre København. Ruby byder indenfor til cocktails i verdensklasse, der serveres i omgivelser af fine møbler og kunst. Ruby ligger på listen over verdens 50 bedste cocktailbarer – og der er noget om det. Menukortet bugner af unikke og velovervejede cocktails, som serveres af kyndigt barpersonale.
Hvor: Nybrogade 10
Hvornår: Mandag – lørdag kl. 16-02 og søndag kl. 18-02

cocktail, bar drinks

Photo by Ruby cocktailbar

Gilt: Nørrebros skjulte perle
På Rantazusgade på Nørrebro finder vi den bevarede cocktailbar Gilt. I vaskeægte cocktailbar stemning kan du slynge dig i en læder sofa, imens du nipper til et glas whiskey. Her bliver der spillet jazz i baggrunden, og du kan vælge en drink fra deres menukort, som skifter fire gange om året.
Hvor: Rantzausgade 39
Hvornår: Onsdag – torsdag kl. 18-01 og fredag-lørdag kl. 18-02

3
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*