De mest populære maratonløb i verden

Der er efterhånden flere og flere danskere, der vælger at prøve kræfter med den anerkendte løbedistance på 42,195 km – også kaldet et maraton. For nogle er det ikke nok bare at gennemføre. Det skal enten foregå under hårde forhold eller igennem et anerkendt eller populært maratonløb. Her i indlægget kan du læse mere om de mest populære maratonløb i hele verden.

maraton, løb, sport

Photo from Pixabay

Athens Classic Maraton: Der hvor det hele startede

Det hele begyndte for 2500 år siden i den græske by Athen. Historien lyder, at en budbringer løb hele vejen fra byen Maraton til Athen for at bringe nyheden omkring, at grækerne havde vundet over perserne i krigen. Distancen var præcis 42,195 km og er i dag kendt som den anerkendte maratondistance.

Hvornår: 11.11.2018

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

Brug for overnatning i Athen? Find dit hotel her.

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

Copenhagen Maraton: På hjemmebane

Hvert år kan du løbe maraton gennem Københavns smukke gader og stræder. Ruten strækker sig fra Frederiksberg og Nørrebro op mod Norhavnen og ud forbi Islands Brygge. Her kommer du på opdagelse imens du løber, og opbakningen er genial fra de danske fans der huer og hajer hele ruten igennem.

Hvornår: 19.05.2019

maraton, løb, sport

Photo by Pietro Rampazzo on Unsplash

New York City Maraton: Verdens største Maraton

Tag et smut over Atlanten og deltag i verdens største maratonløb, The New York City Maraton. Dette populære maratonløb har verdens største heppekor og der er garanteret over 1 million støtter hele ruten igennem. Løbet er også kendt for at have berømtheder med i løbet. F.eks. har skuespilleren Daniel Radcliffe og komikeren Kevin Hart løbet New York City Maraton.

Hvornår: 04.11.2018

Berlin Maraton: Europas største

Inden for Europas grænser er Berlin Maraton det største maratonløb, som du kan komme i nærheden af. Dette populære maratonløb er kendt for at have flere deltagere der sætter verdensrekorder. Her kommer du på sightseeing, mens du løber rundt i byen, da du passerer mange af de kendte monumenter som f.eks. Potzdammer Platz, Brandenburger Tor og forskellige dele af muren.

Hvornår: 16.09.2018

maraton, løb, sport

Photo by Ben Stern on Unsplash

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*