Københavns bedste cocktailbarer

Der har længe været en hype omkring Københavns populære cocktailbarer, og hvad end man er til cocktail eller ej, kan man nok ikke komme uden om at København klarer sig ret godt på rang-listerne. Sublime drinks bliver langet over baren, og du snyder kun dig selv ved ikke at afprøve godterne. Her får du 4 uundgåelige!

Cocktails på et bord

Foto: Henrik Chulu, via Flickr

Balthazar Champagne Bar

Balthazar kunne ikke ligge mere centralt med naboer som Kgs. Nytorv, D’Angleterre og Gothersgade som vil godt kan kaldes Kbhs ”party street” når mørket falder på. Balthazar er det eksklusive og har en god blanding besøgende, alt fra forretningsrejsende til lokale københavnerne som er på udkig efter en god cocktail. Dine cocktails (eller skulle det være en flaske Dom Perignon til 2200,-), bliver lavet med ægte kærlighed, og prisen er godt givet ud!

Åbningstider: onsdag til lørdag 16:00-02:00, http://balthazarcph.dk/bar

Ny Østergade 6, 1101 København K.

Ruby

Ruby ligger på worldsbestbar.com-listen. Og ordet har spredt sig; Ruby klarer sig enestående godt, og anmeldelserne af den lille cocktailbar stiger til vejrs. Du kommer på Ruby hvis du er forberedt på en helt speciel aften: Beliggenheden, indgangen og indretningen synes dejlig familiær, og var det ikke for køen ude foran og bogstaverne ”Ruby”, som hænger på døren, kunne det være hvilken som helst almindelig stuelejlighed i indre by. Du kan være helt sikker på forplejning på første klasse, og chancen for at Ruby-universet tager dig med storm er stor.

Åbningstider: mandag til lørdag 16:00-02:00, søndag 19:00-01:00

Nybrogade 10 st, 1203 København K, http://rby.dk/

Gilt Cocktail Bar

På Rantzausgade på Nørrebro blandt gourmet, vietnamesisk, kiosker, pizzeriaer og cyklister på Nørrebro finder vi cocktailbaren Gilt. Cocktailbaren er egentlig godt gemt væk, og måske ikke den mest åbenlyse indgang. Selve placeringen for Gilt er måske ikke det mest fashionable, men det er også det der gør stedet bare en anelse mere sprød. Du skal være på jagt efter velsmagende cocktails, og være forberedt på nok at blive forelsket ved første tår.

Rantzausgade 39, 2200 København, http://gilt.dk/

Åbningstider: onsdag og torsdag 18:00-01:00, fredag og lørdag 18:00-02:00

The Union Bar

Med stor sandsynlighed det tætteste man kommer på en københavnsk speakeasy. Før ankomst ringer du på, men er man sikker på at komme ind? Nej, det er man ikke nødvendigvis, men hvis du er heldig (velklædt?), går du ned af en trappe for så at træde ind i en anderledes barscene, som man ikke lige umiddelbart forbinder  med København. Stemningen er autentisk og vi fornemmer at vi befinder os tilbage i tiden; det kunne snildt være New York, retro det er det i hvert fald! Blev cocktails og service nævnt? Begge en fryd.

Store Strandstræde 19, 1255 København, http://www.theunionbar.dk/union/

Åbningstider: onsdag til torsdag 17:00-02:00, fredag 16:00-?. lørdag 20:00-?, (?=sent)

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*