En forretningstur i Island – set gennem en islændings øjne. Dag 4: Myvatn – Reykjavik

Jeg forlod Myvatn tidligt om morgenen, så jeg kunne være tilbage i Reykjavik først på eftermiddagen. Det tager ca. 6 timer at køre direkte fra Myvatn til Reykjavik.

På vejen tilbage til Reykjavik besluttede jeg mig for at besøge en gammel skolekammerat på hendes gård. Jeg havde ikke set hende i 5 år, og det var 10 år siden, jeg havde besøgt hende, så det var en god anledning. Hun tog mig med ud til sit yndlingssted, nemlig kirken Þingeyrakrikja, der har historisk betydning for det nordlige Island.

https://guidetoiceland.is/connect-with-locals/regina/the-historical-ingeyrarkirkja-church-in-north-iceland

Efter vi havde set kirken, var tiden inde til at køre resten af vejen tilbage til Reykjavik.

Jeg kan anbefale, at du tilbringer din sidste nat i Grindavik eller Keflavik og runder dit ophold i Island af med at udforske halvøen Reykjanes. Her er lidt inspiration.

 

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*