1. december


Læs dagens udvalgte juleminde og stem på det juleminde, som du mener, skal kåres til årets juleminde 2014. Giv din stemme, ved at trykke ”synes godt om” til den historie på bloggen, som du synes fortjener at vinde. Du kan afgive din stemme ovenfor. Du kan stemme én gang om dagen!

(Bemærk – du stemmer ved at trykke ”synes godt om” på den grønne tommel op, og ikke ved at ”synes godt om” på Facebook eller andre sociale medier). 

Dagens juleminde

Indsendt af Jeanette Warming
Blog: www.jeanettewarming.dk

Jeg vil gerne deltage i konkurrencen ved at fortælle mig sjove historie. Jeg deler en sjov oplevelse juleaften, jeg havde for nogle år tilbage – God læsning :)Vi, min søn og jeg, skulle hjem og fejre julen hos farmor og farfar. Inden vi skulle ud af døren, havde min søn gået og talt om alle de ting han forventede at få. Jeg prøvede at forbedrede ham på, at det ikke var sikkert han fik det hele, da det var store dyre ting han ønskede sig.Men knægten var overbevist om at farmor selvfølgelig havde købt hele BR, for nu havde han jo fortalt hende præcis hvad han ønskede sig….

Jeg blev ærlig talt temmelig træt af, hans forkælede måde, at forvente det hele på. Jovist farmor og farfar er gavmilde hvad angår gaver, men jeg synes nu også det er vigtigt at huske børn på at være taknemmelige, da ikke alle er så heldige. At de skal sætte pris på tingene.Hele dagen gik med frem og tilbage, ping pong mellem min søn og jeg. Jo mere han pustede sin lille drengekrop op, for at demonstrere for at han fik lige det han ønskede sig, jo mere irriteret blev jeg over hans måde at være på. Så jeg sagde til ham, at hvis han blev ved med at være så forkælet at høre på, så vil jeg ikke give ham andet end to chokolademadder i julegave!

Tiden kom og vi kørte hjem til farmor og farfars hjem. Som altid ejede han den fulde opmærksomhed indtil fætter og kusine kom. Så han nåede lige at minde farmor om, hvad han jo havde ønsket sig, og farmor spillede med. Resten af familien ankom og hurtigt legede han sin forkælede mås væk, så aftenen blev ganske hyggelig.Da vi havde spist og spillet pakkespil, så kunne han ikke holde spændingen ud.

Hos farmor og farfar er traditionen at alle gaver står et sted samlet. Da vi var 9-10 mennesker den aften, var bjerget af gaver, overvældende højt. Selv jeg kom til at sidde og ønske mig væk i rusen af de var til mig, alle sammen. Så min søn stod klar med ærmerne rullet op, klar til at grovsortere bløde pakker fra og sigte efter de store gaver.Hans ene ønske efter det andet, blev indfriet og knægten hang næsten under loftet, så meget glemte han at puste ud onder gaveudpakningen. Fuldkommen ekstase var han i, som alle børn kun kan være. Kinderne var røde og ordene kom ud i lyse toner af begejstring. Trods overflod af gaver, havde den snedige rad, styr på hvem han manglede at få fra osv. Jeg havde selvfølgelig også købt et par af tingene fra listen, men på mystisk vis, havde han endnu ikke modtaget nogle med Mor som afsender. Det blev vi alle så også gjort opmærksom på – uopdragne knægt. hahaha han kørte med 700 i timen.

Vi forbarmede os og gav ham lov at finde en fra mig, reglen var ellers at seneste gavemodtager, fandt den næste pakke tilfældigt. Så han fandt en hvor der stod ‘Fra Mor’.Nøj han var ved at besvime af spænding og samtidig kiggede han lidt undrende på mig, for gaven havde ikke lige den form, som det han forventede at få. Men fortsatte glad og forventningfuld oppakningen, men han gentagne gange kiggede på mig med det største smil på….At jeg ikke havde kamera til det øjeblik, vil jeg for altid ærgre mig over, for det udtryk han havde, da han så gaven fra Mor, havde været mere værd end alverdens penge.

Så fint der i hans skød, lå gaven fra mor – To chokolademadder!Han har sjovt nok aldrig klaget over gaver siden, så han lærte lektien. Men nu er jeg jo også hans bløde mor, så de rigtig gaver havde jeg gemt helt med vilje, og dem fik han selvfølgelig senere. Lod ham dog lige sidde et stykke tid inden. Han kan stadig tale om det, dengang jeg gav ham chokolademadder i julegave. Det var ubeskriveligt at se hans ansigt den dag, men det hele værd.

Husk at du også kan deltage ved at indsende din mest vanvittige, overraskende, kiksede og skøre julehistorie til Expedias store julekalender 2014 inden den 13. december. Læs hvordan du deltager her.

Expedia
33
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*