11. december


Læs dagens udvalgte juleminde og stem på det juleminde, som du mener, skal kåres til årets juleminde 2014. Giv din stemme, ved at trykke ”synes godt om” til den historie på bloggen, som du synes fortjener at vinde. Du kan afgive din stemme ovenfor. Du kan stemme én gang om dagen!

(Bemærk – du stemmer ved at trykke ”synes godt om” på den grønne tommel op, og ikke ved at ”synes godt om” på Facebook eller andre sociale medier). 

Dagens juleminde

Indsendt af Emilie Middelhart
Blog: emiliblog.dk/

Jeg elsker julen og har så mange gode juleminder fra årenes løb.

Jeg husker bl.a dengang mine to små fætre, som bor i Australien, kom til Danmark for at holde jul med os. Det gør de ca. hvert andet/tredje år, men dette år var vist nok det første, hvor de var store nok til at forstå konceptet. Så godt som børn nu kan altså.

De havde glædet sig ubeskriveligt til hvid jul i Danmark, og særligt havde de snakket om julemanden, som de håbede ville kigge forbi juleaften.

Den store aften forløb, som juleaften nu skal, med masser af mad, hygge og gaver. På et tidspunkt mellem juletræssang og Ris a la mande, havde jeg godt bemærket at min far var væk, men tænkte ikke mere over det.

Pludselig råber min mor “Skyyynd jer at se ud af vinduet”! Alle strøg over til vinduet og udenfor rendte “julemanden” (aka min far) rundt på den stille villavej, med en sæk på ryggen og råbte meget højlydt “HO HO HO”!

Jeg har aldrig nogensinde set to børn blive så glade og overraskede, men jeg har heller aldrig set resten af min familie skraldgrine så meget, som den aften.

Man skulle nok have været der, men det var virkelig, virkelig sjovt i øjeblikket.

Min far er den vildeste entertainer, så mon ikke han kommer til at lege julemand et par gange eller 10 i løbet af de næste mange år. Det tror jeg.

Husk at du også kan deltage ved at indsende din mest vanvittige, overraskende, kiksede og skøre julehistorie til Expedias store julekalender 2014 inden den 13. december. Læs hvordan du deltager her.

Expedia
46
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*