4. december


Læs dagens udvalgte juleminde og stem på det juleminde, som du mener, skal kåres til årets juleminde 2014. Giv din stemme, ved at trykke ”synes godt om” til den historie på bloggen, som du synes fortjener at vinde. Du kan afgive din stemme ovenfor. Du kan stemme én gang om dagen!

(Bemærk – du stemmer ved at trykke ”synes godt om” på den grønne tommel op, og ikke ved at ”synes godt om” på Facebook eller andre sociale medier). 

Dagens juleminde

Indsendt af Christina Daubjerg
Blog: Badelma-badutski.dk

Når man får sig en svigerfamilie, som man skal holde jul med, bliver traditionerne sat lidt på prøve. To familier med hver deres måde at gøre det på – og juletraditioner er jo som bekendt ikke noget, man må pille alt for meget ved.

I min familie og svigerfamilie er det hele nu gået meget smertefrit, men på et punkt er de to familier ret forskellige, og det er måden, der bliver pyntet juletræ på.

juletræ pynt expediaHvor mine forældres er mere stringent (men også med nogle sjove indslag), er min svigermors juletræ er sammensurium af mange mange års julefejringer. Der er brug for et stort træ, for der er virkelig meget. Alle grene er maks udnyttet.

 

 

Det er især sjovt, at høre hvordan mange mange af tingene har helt specielle historier fra det pågældende år og nogle er arvestykker tilbage fra tipoldemors tid og dermed noget af det allerførste julepynt her i Danmark.

Nogle er symboler på året der gik, nogle af tingene har min mand og hans søskende lavet, og nogle ting er kommet til ved et tilfælde tror jeg.

juletræs pynt expedia

Derfor er der også nogle af tingene, som er mindre julede end andre – fx diskokuglen, heksen, den japanske dame mfl..

Nu har jeg kendt min mand i 9 år, og det er hvert år hyggeligt at gå på jagt mellem grenene – ligesom det er hos min egen families julepynt.

 

 

 

 

 

Husk at du også kan deltage ved at indsende din mest vanvittige, overraskende, kiksede og skøre julehistorie til Expedias store julekalender 2014 inden den 13. december. Læs hvordan du deltager her.

Expedia
55
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*