5. december


Læs dagens udvalgte juleminde og stem på det juleminde, som du mener, skal kåres til årets juleminde 2014. Giv din stemme, ved at trykke ”synes godt om” til den historie på bloggen, som du synes fortjener at vinde. Du kan afgive din stemme ovenfor. Du kan stemme én gang om dagen!

(Bemærk – du stemmer ved at trykke ”synes godt om” på den grønne tommel op, og ikke ved at ”synes godt om” på Facebook eller andre sociale medier). 

Dagens juleminde

Indsendt af Christina Heltborg

Jeg stod og skulle flytte sammen med min daværende kæreste for 14 år siden, og juleaftensdag var vi hjemme hos ham midt i al flytterodet. Min søster, som jeg skal holde jul hos, ringer og spørger hvad tid jeg kommer og jeg svarer “Jamen lige omkring kl. 16, så kan vi se Disneys juleshow” (som jeg stadig elsker trods jeg nu er 43 <:o)

Nå, men så siger min søster “Øhhhh det bliver for sent mht anden som vi skal have i ovnen, det er bedre du kommer senest ved 14-tiden”. Wauuuuuw, jeg vidste ikke at blodet kunne forsvinde så hurtigt fra hele ens krop …

Meget pinlig berørt måtte jeg jo tilstå, at jeg havde glemt den and, altså ikke bare at jeg skulle komme med den MEN JEG HAVDE SLET IKKE KØBT NOGEN AND!!!

Så stod jeg der den 24 om formiddagen uden and. Nå, tænke tænke – ringede så til en veninde som var venner med en fyr hvis far havde en slagterbutik i nærheden af min søster. Så min veninde fik fluks ringet og heldigvis havde han en som min søster så drønede hen og hentede …

Bagefter tænkte jeg, at jeg måske så også skulle stå for mandelgaverne, så jeg måtte finde en gave frem som jeg selv havde fået og stadig lå i flot indpakning til de voksne og så havde jeg en kæmpe pose chips som så blev børnenes mandelgave. Og jo, det var rigtigt tænkt af mig, det var også mig der stod for mandelgaverne.

Men det blev en dejlig juleaften med and og mandelgaver hohohoho

Husk at du også kan deltage ved at indsende din mest vanvittige, overraskende, kiksede og skøre julehistorie til Expedias store julekalender 2014 inden den 13. december. Læs hvordan du deltager her.

Expedia
14
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*