6. december


Læs dagens udvalgte juleminde og stem på det juleminde, som du mener, skal kåres til årets juleminde 2014. Giv din stemme, ved at trykke ”synes godt om” til den historie på bloggen, som du synes fortjener at vinde. Du kan afgive din stemme ovenfor. Du kan stemme én gang om dagen!

(Bemærk – du stemmer ved at trykke ”synes godt om” på den grønne tommel op, og ikke ved at ”synes godt om” på Facebook eller andre sociale medier). 

Dagens juleminde

Indsendt af Stine Veilgaard.

Mit minde stammer helt fra 1998, den 1. søndag i advent. Når jeg tænker tilbage fyldes jeg både med en vis portions glæde, men samtidig eftertænksomhed og savn.

Jeg var 9 år, og sad hjemme i stuen med min far og mor, samt min to år yngre søster. Vi skulle julehygge og havde hentet berlinere ved bageren.

Midt i kaffen, viser min mor os et billede, der stammer fra en scanning, og de kan fortælle os at vi skal have en lillebror eller lillesøster. Jeg begynder at græde af glæde, og vi bliver så lykkelige over at vi skal have endnu et medlem af vores familie.

Min Lillebror kom til verden i marts 1999, men vi fik kun lov at beholde ham i halvandet år, men det er halvandet år jeg ikke ville være foruden!

Hvert år den første søndag i advent, tænker jeg tilbage på dagen, hvor jeg blev så glad, og holder fast i at bruge den med min familie, fordi den er kommet til at betyde så meget for mig, og den afspejler noget af det vigtigste ved julen. At mindes de der ikke er her længere og at samles med dem man har kær, og fejre det man har.

Husk at du også kan deltage ved at indsende din mest vanvittige, overraskende, kiksede og skøre julehistorie til Expedias store julekalender 2014 inden den 13. december. Læs hvordan du deltager her.

Expedia
10
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*