Aktiviteter for hele familien på Koh Samui


Koh Samui syd for Bangkok er et populært feriemål. Det gælder ikke kun for den solorejsende eller for dem som rejser som par. Der er nemlig rig mulighed for at rejse til Thailand som børnefamilie og få en dejlig ferie. Der findes et hav af aktiviteter for hele familien på Koh Samui, både gratis fornøjelser samt billige, aktive og lærerige aktiviteter.

koh-samui-marinepark

c: Penash via Pixabay

Strandbadning i Koh Samui 

Der findes et væld af strande i Koh Samui. Rejser man med familien, findes der også en række gode og børnevenlige strande. Særligt strandende i Bo Phut og Mae Nam er et besøg værd, hvis man har hele familien med til Thailand. Her kan i solbade, nyde spa oplevelser og plaske i havet med børnene.

koh-samui-strand-vand

Fallix via Pixabay

Sjove aktiviteter i Chaweng Aquapark

I Koh Samui kan i også vælge at tage i vandpark, hvis i har børn med. Lige ved Monkey Bay beach i Koh Samui ligger Chaweng Aquapark. Chaweng Aquapark er en vandpark som er placeret i havet på Monkey Bay. Her finder i oppustelige rutschebaner og sjove aktiviteter, som børnene kan foretage sig, mens i ligger og nyder udsigten over det fine turkisblå hav. Her får i rig mulighed for at nyde solens varme stråler mens børnene har det sjovt. Vandparken er åben hver dag fra 10:00 til 18:00. 

Bådtur i Koh Samui

Lej en båd og sejl ud på en hyggelig bådtur med hele familien. Her kan i sejle ud til Koh Phi Phi-øerne og rundt ved Koh Samui, for en uforglemmelig oplevelse. Her kan i nyde den billedskønne udsigt af øgruppen eller tage på snorkletur. En dag i fred og ro med familien og en oplevelse for livet.

skildpadde-koh-samui-snorkling

c: Simon Vetterli via Pixabay

Lær at lave thaimad hos Yings Thai Cooking Home

Hos Yings Thai Cooking Home, kan i deltage i madkursus. Her kan i også tage børnene med. På Yings madkursus, kan I lære at lave thai-mad fra bunden af lokale thailændere. Her bliver friske råvarer, krydderier, kød og karry forvandlet til velsmagende thai-mad. En oplevelse som er anderledes og som kan genoptages, når ferien er forbi!

Besøg et marked 

Det vrimler med en lang række markeder i Koh Samui. I finder både madmarkeder og markeder der sælger tøj, smykker og meget andet. Vil i smage på ægte thailandsk streetfood skal i tage en tur til madmarkedet Lamai Market. Vil i hellere til et marked der tilbyder mere forskelligt, er Bang Rak Market også et godt bud. For flere gode råd, kan i eventuelt spørge på hotellet, hvilket marked, der er nærmest og bedst at besøge.

Minigolf i Koh Samui 

Selv i Thailand kan i finde et sted at spille minigolf. Hos Treasure Island Golf kan man leje sig ind for en minigolf tur. Her kan i udfordre hele familien i en god omgang minigolf for en sjov og aktiv dag i Koh Samui.

koh-samui-palmer

c: Ragnar Vorel via Unsplash

Naturskøn oplevelse i sommerfuglepark 

Et anden naturskøn oplevelse i Koh Samui tæller Na Tian sommerfuglepark eller Samui sommerfuglpark. Her kan i opleve sommerfugle og insekter i alle afskygninger for en smuk oplevelse for både børn som voksne.

Tempelvisit

Vil i gerne snige lidt flere kulturelle oplevelser ind på jeres rejse til Koh Samui, er tempelbesøg den perfekte måde at gøre det på. Koh Samui har flere templer som er værd at besøge for en smuk og kulturel oplevelse. Big Buddha Temple, Wat Plai Laem og Wat Khunaram er bare nogle af de templer, i kan besøge i Koh Samui, hvor både børnene og de voksne får en kulturrig og fin oplevelse.

tempel-koh-samui

c: Michel Bertolotti via Pixabay

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*