Familieferie på Bali: Jordens smørhul!

Bali appellerer til de eventyrlystne familier og flyveturen dertil er lang, men når man først er ankommet er det som et eventyr i det tropiske med nye indtryk, en kultur og en befolkning som byder folk i alle aldre hjerteligt velkommen. Bali er børnevenligt og derfor et godt bud på en succesfuld familieferie, blandt andet fordi det er så let at komme rundt og så er du garanteret en gennemsnitstemperatur på mindst 30 grader året rundt.

En imødekommende befolkning

Det balinesiske folk er kendt for at have en rar facon og de er som regel meget imødekommende og er du yderligere interesseret i Balis kultur kan du også let komme i snak med de lokale. Mange balinesere snakker engelsk og vil hellere end gerne give dig en god fortælling om Balis historie. Og så er børn velkomne overalt.

Få noget for pengene

Selvom der er mange turister på Bali, så er der begrænsninger for hvor meget du kommer til at betale for tingene. Er du turist skal du finde dig i at betale mere end de lokale, men generelt er det let at holde budgettet på Bali, så når flybilletten først er betalt kan I nemt lægge et budget for hele rejsen.

Områder og aktiviteter

Jemeluk-stranden er en smuk og frodig strand, og her kan børnene let lege rundt og soppe i vandkanten eller lære at snorkle eller svømme sammen med andre børn.

Waterbom er en kæmpe vandland i hjertet af Kuta og her kan du bruge hele dagen med familien og sandsynligheden for at ungerne komme til at kede sig er næsten minimal.

Alan Kartika Plaza, Kuta

Ubud

Ubud er en børnevenlig landsby og her kan du både opleve Abeskoven, komme helt tæt på den balinesiske kultur og opleve rismarkeder. En anderledes oplevelse som børn vil sætte stor pris på.

I Bali Safari & Marine Park kan man komme på safari og opleve fascinerende dyr, blandt andet sumatraelefanten, sumatratigeren, leoparder, geparder og de hvide tigre.

Jalan Professor Doktor Ida Bagus Mantra

Oplev det lidt anderledes religiøse Tirta Empul-tempel, et tempel hvor de lokale kommer for at bade i helligt vand.

Manukaya, Tampaksiring, Gianyar, Bali, Indonesien

Oplev det unikke Sekumpul-vandfald i Sekumpil Village i smukke og tropiske omgivelser.

Sekumpul Village, Sawan District, Buleleng, Singaraja, Bali

Områder

Planlægger I en dagstur, tilbyder øen Nusa Lembongan ud for den sydvestlige Bali-kyst en strandferie uden stress og jag fra hovedøen.

Vil I gerne møde andre rejsende er Seminyak og Sanur populære strand-destinationer for alle familier. Begge områder tilbyder en bred vifte af shopping-muligheder, steder man kan overnatte og et interessant madudvalg. Kan børnene lide fisk og skaldyr findes der et spændende udvalg i Sanur.

Frontbillede: Anton_rd, via Flickr

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*