De fedeste rockoplevelser i 2018

2018 står i rockmusikkens tegn, og der er et hav af begivenheder at deltage i, hvis du godt kan lide at headbange til udødelige rockklassikere. 2018 byder på et hav af rockoplevelser, og her i indlægget guider vi dig igennem de fedeste koncerter, arrangementer og begivenheder.

Musik Rockkoncert Sanger

Photo by Jesse Darland on Unsplash

Oplev Copenhell

Danmarks største rock- og metalfestival slår igen i år dørene op for et vildt musikprogram, der byder på fire dage med musik i verdensklasse. Her skal du høre Ozzy Osbourne, Ghost, Alice in Chains og meget mere. I år åbner Copenhell op for en opvarmningsdag som kommer til at være om onsdagen, før de tre fulde festivalsdage byder velkommen torsdag, fredag og lørdag.

Copenhell har eksisteret siden 2010 og er en festival der er skabt af – og leveret til – rock og metal fans. Begivenhederne finder sted i de gamle B&W haller på Refshaleøen, som skaber rammerne for festivalspladsen, og du kan købe billet til alle festlighederne lige her.

Musik Rockkoncert Publikum

Photo by Hanna Tche on Unsplash

 

Rockoplevelser i hele landet

København byder hele året velkommen til et hav af forskellige rockoplevelser, så hvis du er fan af rockmusik, metal eller generelt rock’n roll – så er der et hav af fede rockoplevelser at udforske i år 2018. København danner i år rammerne for et stort udvalg af koncerter, men du kan også komme rocken til livs udenfor hovedstadens grænser. Tag til Esbjerg Rockfestival eller oplev rocknavne som Gorillaz eller Clutch på Roskilde Festival.


Leder du efter overnatning i Esbjerg – så kan du finde et overblik her!


De fedeste rockoplevelser i form af koncerter

Rockoplevelser i 2018 byder på et hav af lækre musikoplevelser i form af koncerter. Hvis du er ægte rockfan er der helt sikkert nok koncerter at deltage i. Vi har listet de 3 største rockoplevelser i form af koncerter, som du absolut skal deltage i, hvis du er ægte rockfan.

  1. Metallica

Er et amerikansk metal- og rockband som blev dannet tilbage i 1981 i Los Angeles, USA. I Danmark er bandet nok mest kendt for dets danske trommeslager Lars Ulrich, som var med til at stifte bandet fra bunden af. Oplev Metallica i Jyske Bank Boksen, Herning d. 27. marts i år.

  1. Motionless in White (MIW)

Bandet er startet af en samling unge fra byen Scranton i Pennsylvania, USA. Hvis du er til heavy rock og vild headbanging, så er MIW helt sikkert en koncert du gerne vil deltage i. Hits som Eternally Yours, Rats og Necessary Evil kommer til at blæse ud af højtalerne, når bandet indtager Pumpehuset d. 4. februar.

  1. Marilyn Manson

Den verdenskendte amerikanske sanger gæster Aarhus, Scandinavian Congress Center d. 4 juni, og er især kendt for sit kontroversielle udseende. Marilyn Manson er især kendt for bandets mange genre, og musikken kan derfor være svær at kategorisere, men bærer præg af genre indenfor hård rock, Industrial, heavy metal og glam rock.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*