Fem fantastiske spisesteder i Holbæk

Kunne du tænke dig at sidde over for vandet i rolige og hyggelige omgivelser? Fjordbyen Holbæk, beliggende i Nordvestsjælland, er en yderst attraktiv by for handel og service. Byen har en god beliggenhed ved vandet, og derfor finder du fantastiske spisesteder i de smukkeste omgivelser. Artiklen her præsenterer fem fantastiske spisesteder i Holbæk, hvor du kan få et lækkert måltid i den charmerende by.

 

Restaurant Vadestedet

Vadestedet er det rigtige valg, hvis du er i humør til noget dansk og europæisk mad. Vadestedet er spisestedet med et bredt udvalg af forskellige smørrebrød, stegeretter, fiskeretter og mere. Vadestedet for dig, der gerne vil nyde noget dejligt dansk mad med den bedste udsigt til vandet. De lokale er meget glade for den store og lækre frokostbuffet, som serveres hver søndag. Når der ikke er søndagsbuffet er der Á La Carte frokost eller aftensmad alle andre dage.

Restaurant Vadestedet ligger ved Holbæk Marina, som er en moderne lystbådehavn, hvor der er masser at lave. Ved Holbæk Marina er der mange grillpladser, hvor du kan spise og hygge sammen med dine nærmeste. Stedet fungerer også som et værft-sted og slæbested og har benzinstandere og dieselstandere.

Fra Marinaen kan du tage en kort bustur til indre Holbæk, hvor du finder butikker og andre spisesteder. Tæt på Holbæk Marina ligger også en golfklub.


Ristorante Da Michele

spisested ristorante da michele

Via Ristorante Da Michele | Facebook

Ristorante Da Michele – navnet forpligter. Restauranten er en ægte italiensk restaurant placeret i hjertet af Holbæk, nemlig på Ahlgade. Hvis du vil have et lækkert italiensk måltid, eller bare dejlig italiensk is, så besøg Ristorante Da Michele. Om det skal være pasta, pizza, fisk eller kødretter, så er menuen fyldt med de bedste italienske retter. Derudover er der et bredt udvalg af hvidvin, øl, rødvin og rosé, som du kan vælge i mellem.

Mange af produkterne er økologiske, derfor kan du være sikker på at få fantastisk italiensk mad af kvalitet. Restauranten er en rigtig italiensk restaurant hvor råvarerne, menuen og vinene er italienske. Besøgende vil også være begejstrede over den italienske og økologiske kaffe og den italienske is. Derfor er Ristorante Da Michele også et perfekt valg for den søde tand.

 


Jensens Bøfhus

spisested jensens bøfhus

Via Jensens Bøfhus | Facebook

Jensens Bøfhus er en helt anderledes oplevelse i byen Holbæk. Restauranten har en fantastisk placering ved havnekanten med en smuk udsigt til Holbæk fjord. Restauranten har mange siddepladser både indenfor og udenfor. Spisestedet er ved Havnevej i Holbæk, hvor mange af byens lokale kan lide at slappe af. Ca. 100 meter fra restauranten står også Havnegrillen, hvor du kan få en hotdog eller Havnevaffel. Efter restaurantbesøget kan du gå en tur langs Havnevejen og nyde den suværene udsigt.

Trænger du til en god omgang saftig bøf eller burger, så har du altid mange valgmuligheder hos Jensens. Jensens Bøfhus er et steakhouse med europæisk og amerikansk indflydelse. Derfor kan du også bestille retter som nachos, hot wings og mozarella sticks. Derudover er der populære desserter som New York Cheesecake og Belgisk chokoladekage.

 


Mr. Mu

spisested mr. mu

Den bedste sushi i Holbæk. Mr. Mu er en af de mange gode spisesteder på Ahlgade i Holbæk. Restauranten tilbyder fantastisk mad i hyggelige omgivelser. Om du vil sidde ude eller inde, er helt op til dig, når du besøger spisestederne på Ahlgade.

Skal du holde sushi-aften hos Mr. Mu, så har du mange valgmuligheder foran dig. Du kan vælge traditionel sushi serveret med ægte japansk stil, Holbæk Roll, Caterpillar, Surfing USA – og mange flere retter.

Om du er sushi-lover eller ej, så vil du være glad for de andre retter i menuen. Restauranten er et asiatisk fusionskøkken, hvor du kan finde vietnamesiske, japanske, kinesiske og thailandske retter. Restauranten har både frokost og aftensmad. Til frokost kan du få serveret de lækreste forårsruller, MU burger, nudelsuppe, nudelsalat og spicy oksesalat. Mulighederne er mange.


Har du planer om at rejse til Fjordbyen Holbæk? Find hoteller lige her.


Mexico Café & Restaurant

spisested mexico restaurant

Når man ikke kan bestemme sig om maden eller spisestedet, så er mexicansk mad altid en god idé. Det mexicanske køkken er et varieret køkken med mange regionale forskelle. Derudover bærer det mexicanske køkken også præg af det spanske og franske.

Lige rundt om Ahlgade på Blegstræde finder du Mexico Café Restaurant. Spisestedet byder på en hyggelig og hjemlig stemning. I menuen finder du forskellige burrito-retter. Derudover finder du fajitas, som er grillet kød i tortilla, pastaer, bøffer, nachos, sandwiches og selvfølgelig Especiales. Under Especiales kan du vælge mellem Mexico gryde, Pollo Monterey, Gringos gryde, Chili con carne og flere.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*