Festival Playlister

Festival Playlister  gør det nu muligt at opleve eller genopleve de største hits fra Roskilde Festival gennem tiderne!

Med hjælp fra både Songkick og Spotify har det været muligt at præsentere de største hits samt de mere obskure numre fra optrædende artister fra Roskilde´s historie, dateret helt tilbage til 1971, hvor den første Roskilde Festival løb af stablen.

Roskilde Festival er for mange sommerens absolutte højdepunkt, og tiltrækker hvert år folk fra hele Danmark og resten af verden. Længe har festivalen været betragtet som en af de største og mest populære festivaler i verden, med 8 store scener og over 170 fede bands og artister, inkluderende Paul McCartney, Pharrell Williams og Florence and The Machine og et anslået besøgstal på op til 130.000 mennesker for 2015.

FestivalPlaylister2

Med Festival Playlister kan du sammensætte din egen playliste ud fra de mest populære eller obskure numre fra tidligere og nuværende Roskilde festivaler, og downloade den direkte til Spotify! Ved at vælge hvilken festival du ønsker at opleve, kan du få sammensat en skrædderskyet playliste for enten de største hits eller de mindre kendte numre fra netop det valgte års festival. Inkluderingen af de obskure numre fra de optrædende artister giver dig mulighed for også at udforske de mindre mainstream numre fra hver festival.

Selvom du ikke nåede at sikre dig en billet, behøver du ikke gå glip af den fede line-up til dette års festival – Det hele er blevet sammensat for dig i Festival Playlister!

Playliste2015

 

Få din egen Festival playliste her

 

 

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*