Første rejse til Indien: 6 rejsetips du skal kende til

INDIEN: Hektisk, indbydende, kaotisk, spændende, vildt og temmelig overvældende. Indien skal opleves og forberedelserne rejsen kan godt tage tid. Her får du i hvert fald et par gode tips med på vejen. 

Indiens gader

Foto: Pranav, via Flickr

 

Vælg din rute med omtanke

Inden du rejser til Indien skal du foretage en ordentlig research. En af de rigtig grundige undersøgelser, så du rigtig kan komme i dybden. Overvej hvad du interesserer dig mest for og skræddersy din rejse. Og husk Indien er et kæmpe land, så tag forbehold! En populær og kliche-agtig Indien-tur er ”Den gyldne trekant”, her besøger man blandt andet tonsvis af basarer New og Old Delhi, Taj Mahal, byen Agra, Jaipur – The Pink City og Rajastan.

Brug mindst ti dage

Efter du nøje har planlagt rejsen, skal du overveje din tidshorisont. Alt for mange rejsende forsøger at komme alt for mange planer ind ved Indien-besøget, så for at det også skal være en behagelig tur. Giv dig god tid ved hvert stop du har planlagt, sådan vil din tur blive mindre stresset og sandsynligheden for at du får en dybere forståelse af den aktuelle destinations historie og samtidig støder du måske på andre som forsøger at blive klogere på landet ligesom du.

Tænk over hvad du spiser og drikker

Husk at Indien ikke har samme vilkår eller hygiejne som os. Derfor skal man være opsat på at være lidt mere varsom når det kommer til fødevarer og især drikkevarer. Derfor skal du takke pænt nej til is i din vand for eksempel. Du kan aldrig vide dig sikker med fødevarer, men hvis du har et indtryk at hygiejnen er rigtig dårlig, så lad vær med at spis der. Hold øje med at kødet er ordentlig og at grøntsagerne ser vaskede ud, eller skyl det selv. Dampede grøntsager er som regel det bedste holde sig til. I Indien skal man dog være opsat på at få dårlig mave, så vær forberedt og bring medicin hjemmefra.

Fred og ro

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at der findes rigtig mange mennesker i Indien, både indfødte rejsende og turister, men det betyder ikke at du ikke kan få lov til at være i fred. Vil du opleve, men også opleve det mere rolige Indien kan du let undslippe folkemængderne kan besøge en af de mange feriesteder som og så planlægger ture ud, så du kan opleve det mere autentiske Indien.

Strandlivet i Indien

Goa er søde strandliv og rejser man på opdagelse til Indien, skal man ikke undervurdere Goa. Selvom delstaten mange steder er godt turistet, så findes der stadig steder hvor du kan få lov at være i fred. Det sydlige Goa er kendt for at have lækre ferieresorter, men kommer

Pas godt på dine ting

Indien er kendt tricks og svindel og det skal du som turist være opmærksom på. Så hold godt øje med tasken, pungen, passet og dine ejendele. Lad vær med at vift med dine penge eller oplys til nogen hvor mange penge du har på dig.

 Ris eller ros? Kommentér i feltet nedenfor eller send os et tweet på @ExpediaDK 

 

Expedia
1
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*