Fra Australien til Buenos Aires: 5 cocktailbarer rundt omkring i verden

Cocktails er dekandente og derfor skal dine omgivelser være lige sådan. Vi har håndplukket fem cocktailbarer på verdensplan, hvor du kan nyde alt fra grønkålcocktails til et mælkeskæg.

Cocktails stående på en bar

Foto: Picjumbo

Los Barbudos, Melbourne, Australien

95 Smith St, Fitzroy, Victoria 3065 losbarbudos.com.au

Los Barbudos er en cubansk bar i hjertet af Fitzroy og her bliver Nordcaribisk charme bragt hele vejen til australske Melbourne. Forvent et kæmpe rom-udvalg, salsa soundtracks og en indbydende og afslappende atmosfære, men lad dig ikke narre, Los Barbudos har chikke gæster fra nær og fjern. Hvad er det mest til australsk charme eller Havana? Her får du en cocktail af begge!

Lidkoeb, København, Danmark

Vesterbrogade 72B, 1620 København V, http://lidkoeb.dk

I en smal port på Vesterbrogade, gemmer sig en af Københavns mest attraktive cocktailbarer, og ikke bare hvilken som helst cocktailbar – tre etager, en mandelounge, et dansegulv, eksklusivitet på den charmerende måde og bartendere, som bare kan deres kram – men der er også lidt at leve op til når ens storebror hedder Ruby og er anerkendt som værende en af verdens bedste og hyggeligste cocktailsteder – det er samme ejer, og københavnerne jubler i øjeblikket over det friske input. Prøv et mælkeskæg med blandt andet hjemmelavet havtorn-sirup og kondenseret mælk.

Franks, Buenos Aires, Argentina

Arévalo 1445, Buenos Aires franks-bar.com

Det er ikke kun New York og London som kan prale med de mystiske speakeasies. Det kan du prøve af i Buenos Aires – hos Franks kan du få et godt bud på hvad der menes med ordet speakeasy. Du møder dørmanden i døren, ham skal du fortælle et kodeord, et kodeord man får hints til på deres respektive sociale medie-sider, herefter får du en kode som du skal indtaste på en mønttelefon, og herefter vil du få adgang til Franks, altså hvis du trykker den rigtige kode. Indenfor skal du være opsat på glamour, fest, up-beat lounge musik og en skjult og helt igennem gennemført oplevelse!

Cecconi’s, London, England

5A Burlington Gardens, London W1S 3EP , http://www.cecconis.co.uk/

Cecconi’s er ikke udpræget kendt for deres cocktails, men baren er indrettet i midten af lokalet og er tiltagende. Den chikke restaurant og bar er del af Soho House Group, derfor er standarden høj, så hvis du trænger til at blive forkælet, så sæt dig til rette i en af de omtrent 30 store og behagelige barstole, som omkredser baren og prøv en lækker spritzer – det kunne være en Venetian Spritzer lavet med Aperol, Prosecco Luna Argenta & danskvand. Du behøver ikke engang at drikke alkohol – Ceconni’s tilbyder også lækre mocktails, altså cocktails uden alkohol.

The Wayland, East Village, New York, USA

700 East 9th Street, http://thewaylandnyc.com

Klassisk og moderne cocktailbar som oser af alt det en cocktailbar skal ose af; nemlig lækkerhed og indbydende atmosfære, og det gør både interiør og cocktailsne, som er nøje udvalgte på det noget beskedne cocktailmenukort, her kan man blandt andet få øje på grønkålcocktails, cocktails med chili og masala-chai sirup. Bliver man først draget ind i Waylands lækre cocktailunivers, så kommer man nok også tilbage igen. Mandag til fredag 17:00-19:00 er det happy hour, endnu en grund til at komme forbi!

 

Har du nogen kommentarer, ris eller ros? Så send os et tweet på @ExpediaDK

 

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*