Fra solopgang til solnedgang: En visuel guide til Salzburg

I denne video af Expedia, kan du opleve Mozarts fødeby Salzburg i fugleperspektiv. Den østrigske by stråler fra solopgang til solnedgang!

Der kan være mange grunde til at man tager på weekendophold, det kan være kulturoplevelser man kan være ude efter, det kan være byens bedste frokost, men det kan også være en ren shoppetur, og her er Salzburg en interessant storby at overveje. Og én ting er sikkert – du kommer ikke til at kede dig i Salzburg. Du kan gå op og ned af de gamle gader og stræder med spændende forretninger og specialbutikker, men der findes også centre med masser af shopping-muligheder.

Shopping-terapi!

I Designer Outlet Salzburg kan på alle måder tilfredsstille dine shoppebehov. Her kan du gå ”shop amok” i blandt andet high street brands, sportsmærker, sko og atter sko og børnetøj, shoppemulighederne synes uendelig, og du vil kunne bruge mange timer i outletcentret. Der findes naturligvis mad til sultne shoppe-væsener.

Designer Outlet Salzburg

Mandag til fredag 9:30-19:00, lørdag 9:00-18:00, søndag lukket.

Kasernenstrasse 1, 5073 Wals-Himmelreich, Salzburg

Hjemmeside

Noget man kan smage på!

På Kapitelplatz kan du opleve en anden form for shopping, i det charmerende Stitfsbäckeri, som er et af de ældste bagerier i Salzburg. Brødproduktion vil ingen ende tage og hvis du kommer mandag og tirsdag morgen fra halv ni om morgenen, kan du smage på det velsmagende friskbagte brød, og det samme gælder torsdag til lørdag fra 7:30.

Stiftsbäckerei St. Peter

Mandag til fredag 7:00-17:00, lørdag 7:00-13:00, onsdag og søndag lukket.

Kapitelplatz 7, A-5020 Salzburg

Hjemmeside

Mozart og musik i Salzburg.

Der er nogen som bedre kan lide at browse mellem forskellige cd’er fysisk, i stedet for at finde musikken elektronisk, det er bare ikke så mange steder at det kan lade sig gøre længere – hvis du er en af dem, så skal du besøge Musikhaus Katholnigg som huset i Salzburg siden 1847. Musikforretningen har tonsvis af musik at vælge imelllem, blandt andet klassisk og jazz. Fik vi nævnt at Salzburg er Mozarts fødeby?

Musikhaus Katholnigg

Mandag til fredag 9:30-18:00, lørdag 9:30-17:00

Sigmund-Haffner-Gasse 16, Salzburg

Hjemmeside

Frontbillede: Alessandro Caproni, via Flickr

 

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*