Frokost i Malmø

Malmø er uden tvivl et besøg værd, hvis du gerne vil ud og spise god mad. Malmø er Sveriges tredje største by, og det betyder dermed også, at der er meget at se, gøre og opleve.

I dette indlæg, kan du læse mere om en række lækre frokostrestauranter, hvor vi har valgt at fremhæve fem spisesteder, der afspejler en bred og varieret skare inden for mad og kost. Frokost i Malmø er ofte billigt og afspejler en overkommelig pris, også selvom flere af restauranterne er placeret centralt i Malmø.

frokost i malmø, spisesteder

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

Udover lækre frokoststeder i Malmø byder byen også på et hav af forskellige oplevelser. På gågaden finder du lækre butikker og små hyggelige cafeer. Det kan helt klart anbefales, at man sætter hele dagen af til at opleve Malmø.

Læs mere her og lad Expedia tage dig med på en madoplevelse i Malmø.


Brug for overnatning i Malmø? Find dit hotel i Malmø her


Raw Food House

Nær Trianglen ligger den lille hyggelige restaurant Raw Food House. Her er menuen inspireret af årstidens grøntsager og frugter. Det betyder, at menuen skifter afhængig af sæson og restauranten tilbyder derfor altid friske og sæsonprægede råvarer. Der er fokus på det organiske og så vidt mulig i kombination med det lokalt producerede. Hos Raw Food House finder du helt sikkert noget der passer til din smag.

Som Linda Persson, ejer af Raw Food House, selv slår fast:

”Den mad vi tilbyder er naturlig og nærende uden tilsætningsstoffer, ren mad helt enkelt!”

Menuen tilbyder et stort udvalg af forskellige smagsoplevelser. ”Ugens ret” skifter hver uge og sammensættes af restaurantens personale. Du kan få en sprød falafelwrap med hummus, grøntsager, syltet kål og tahinidip. Hos Raw Food House er konceptet rå og farverig mad, som især er eksploderet i takt med, at det vegetariske og veganske køkken bliver mere populært. Med fokus på frugt og grønt, kan du nyde en lækker juice eller smoothie til din mad. Du kan for eksempel prøve deres ”Morot” som er en juice lavet på gulerød, æbler og ingefær. Hvid du er til den helt sunde variant, kan du vælge deres ”Sparky Green”, som er sprængfyldt med vitaminer fra kål, citron, selleri, agurk og æble.

Skal du spise frokost i Malmø, er Raw Food House helt sikkert et besøg værd.

frokost i malmø, spisesteder

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

Rebell

Restaurant Rebell er placeret på en sidegade til Trianglen. Med sin lokale beliggenhed er det nemt at komme til også i kombination med for eksempel shopping. Her er atmosfæren afslappet, enkel og behagelig samtidig med, at der serveres lækre retter. Her er maden inspireret af det svenske køkken, men der er også hentet elementer fra andre kulturer. Rebell tilbyder en ”Week Lunch Menu”, som er en sammensætning af forskellige menuer. Du kan f.eks. få suppe, fisk eller en kødret. Konceptet er ”Social Dinning”, som handler om at man samler en gruppe mennesker for at spise sammen – ofte i hjemmet, men det kan også være på en restaurant. Rebell stræber efter den hjemlige følelse i afslappede omgivelser – noget de lykkes med i stor stil. Hvis du skal spise frokost i Malmø, er Rebell et godt valg.

frokost i malmø, spisesteder

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

Smak

Skal du på shopping i Malmø? Så kan du nemt kombinere det med en lækker frokost i Malmø. Byen er fyldt med kulturelle oplevelser, herunder kulturhuset i Malmø. Det er også her, du finder restauranten SMAK, som er placeret i kunsthallen i kulturhuset. Her har du mulighed for at spise en lækker frokost samtidig med, at du er omgivet af smuk kunst. Restauranten har store åbne rum med en hyggelig gårdhave, som især er populær på varme sommerdage. Stemningen er præget af en uformel og gæstfri atmosfære, der gennemsyrer restauranten. SMAK har fokus på den gode smag, og restauranten byder indenfor til en varieret frokostmenu. Her kan du vælge imellem suppe, kød, fisk, vegetarisk og endda vegansk mad. Restauranten er let at kommet til fra stationen, og du kan let bevæge dig videre rundt i Malmø efter en velsmagende frokost hos SMAK.

frokost i malmø, spisesteder

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

Surf Shack

Tæt på hovedbanegården og indre by finder du burgerkæden Surf Shack. Her kan du få burgere i ægte amerikansk diner stil med milkshakes og pommes fritter. Udvalget af brugere er mange, og du finder garanteret noget, der passer til din smag. Du kan få alt fra en klassisk cheeseburger til din helt egen burgerkombination. Både kødet og burgerbollerne leveres fra en lokal leverandør, som sikrer den høje kvalitet. Smut forbi Surf Shack til burger og pomfritter, når du skal spise frokost i Malmø.

frokost i malmø, spisesteder

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

Johan P

Er du vild med fisk og skaldyr? Så er Johan P det rigtige spisested for dig. Her laves menuen tidligt hver morgen for at sørge for, at du får serveret friskfangede fisk og skaldyr. Kvaliteten er i top, og det afspejles også i prisen, som ligger i den lidt dyrere ende. Hos Johan P kan du få hummer, laks eller en lækker skaldyrssuppe direkte fra havet. Restauranten ligger tæt på Lilla Torg i Malmø og kun et stenkast fra gågaden. Om sommeren kan du sidde udenfor og nyde din frokost i solen. Tag fordi Johan P og spis en lækker frokost inspireret af havet.

frokost i malmø, spisesteder

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*