Her bør du tage på vandretur i Norge og Sverige

Hvis du holder af at tage på vandreture eller drømmer om denne type ferie, så er du havnet det rette sted. Her på siden anbefaler vi nemlig 3 forskellige og smukke destinationer, hvor du kan tage på vandretur i Norge og Sverige. Bliv inspireret her og find den destination, som du finder mest interessant til din næste vandretur.

Vandretur i Norge

Det er blevet enormt populært at tage på vandretur i Norge, og det er der også en grund til. Norge er nemlig spækket med diverse smukke områder, hvor det er oplagt at tage på vandretur.

Trolltunga

Et af disse steder er Trolltunga, der er en kæmpe klippe med en formidabel udsigt. Vandreruten begynder fra Skjeggedal og er en udfordring for selv garvede vandrere, men hvis du kommer i mål, vil du blive mødt af et fuldkommen blændende syn fra den enorme klippeafsats, som rager ud i landskabet. Herfra vil du kunne se ned på Ringedalsvatnet og nyde synet af den nærmest uendelige lange strækning af dale og bjergtoppe.

Vandreturen er omkring 20 kilometer og regnes til at tage 10 timer at gennemføre.

Du kan få et forsmag på, hvad der venter dig i nedenstående 360 graders video af Trolltunga.


Hvis du skal på vandretur i Norge, så er Trolltunga et rigtig godt bud på en spændende destination, hvis du spørger os. Oversat til dansk betyder Trolltunga ”troldens tunge”. Vandreturen er udfordrende og kræver god fysisk form. Har du, hvad der skal til?

Se mere om dine overnatningsmuligheder nær Trolltunga her.


 

Steinsdalsfossen

En anden interessant destination til en smuk vandretur i Norge er Steinsdalsfossen, der ligger i den gamle handelsby Norheimsund. Her finder du nemlig et af verdens mest idylliske og smukke vandfald. Desuden er det muligt at komme helt tæt på og faktisk gå ind bag vandfaldet – helt uden at blive ramt af de våde dråber. Dette gør hele oplevelsen endnu mere fortryllende. Klart en anbefalelsesværdig vandretur i Norge!

I videoen herunder kan du selv se, hvor smukt vandfaldet er helt tæt på:


Norheimsund ligger langs Hardangerfjorden og er uden tvivl et besøg værd, hvis du vil have en natursmuk vandretur i Norge.

Læs mere om at besøge Norheimsund her.


 

Vandreture i Sverige

Der findes ligeledes mange muligheder for vandreture i Sverige, hvor du kan få smukke naturoplevelser udover det sædvanlige. Herunder har vi beskrevet én af vores absolut favoritter.

Skinnskatteberg

Faktisk bør du drage lidt uden for byen Skinnskatteberg, hvor du kan få en af de mest skønne vandreture i Sverige, der samtidig også byder på wellness-muligheder. Her er den idylliske Kolarbyn Eco-lodge nemlig at finde. Dette er en sauna midt i naturen, hvor du i sandhed har mulighed for at få et afbræk fra hverdagens stress.

Det smukke skovområde er naturligvis også oplagt til vandring, hvor du samtidig kan nyde udsigten til de fredfyldte søer, der snor sig rundt i egnen.

Dette område byder på én af de flotteste vandreture i Sverige, hvor du bliver beriget med smukke naturoplevelser i højeste klasse. Se selv hvor smukt og roligt området er i denne 360 graders video:


Der er et utal af muligheder for vandreture i Sverige, men du vil ikke fortryde at vælge netop Skinnskatteberg. Udover et enormt smuk naturliv byder byen også på spændende museer, markeder, barer og meget mere.

Se hvordan du kan besøge Skinnskatteberg her.


 

Om 360 graders videoerne

Videoerne i denne artikel er blevet filmet for Expedia af et engelsk kamerahold bestående af to fotografer fra bureauet Sibling And Rival.

Hvis du er interesseret i at se flere af disse videoer af andre idylliske områder i Norden, kan du se mere her.

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*