Husk at bestille det blå sygesikringskort inden d. 1. august

Expedia vil gerne hjælpe dig med at få en dejlig ferie uden bekymringer. Derfor giver vi dig her et nemt og hurtigt overblik over, hvor og hvordan det nye blå kort dækker, så du ikke selv skal ud i den helt store research-omgang.

Vidste du, at næsten halvdelen af alle danskere to måneder før skæringsdatoen for det blå EU-sygesikringskort endnu ikke har fået bestilt det? Mange af os ved heller ikke, hvad kortet dækker over, og det kan altså også være lidt svært at finde hoved og hale i! Som udgangspunkt dækker det blå kort, ligesom man er dækket i det land, man rejser til, men det kræver jo, at man sætter sig ind i det enkelte lands retningslinjer.

Derfor har Expedia lavet en infographic om det nye blå sygesikringskort, der på en nem og tilgængelig måde besvarer de mest relevante spørgsmål om det blå kort. Vær især opmærksom på, at hjemtransport altid er for egen regning. Derfor anbefaler Expedia også, at man tegner en privat rejseforsikring som supplement til det blå kort.

Hos Expedia elsker vi at rejse, men vi elsker også at rejse sikkert. Derfor er infographicen også lige til at printe og tage med i kufferten, hvis uheldet mod al forventning skulle være ude. Vi ønsker dig en fantastisk sommerferie!

Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse gennemfører i samarbejde med KL og med bistand fra Patientombuddet fra maj 2014 en informationskampagne om de ændrede regler. Klik ind på www.huskdetblaa.dk, hvor du kan se, hvilke regler, der gælder i lige netop det land, du skal på sommerferie i.

Created by: Expedia.dk

expedia_det_blaa_kort_v3

Få denne infografik på din hjemmeside

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*