Italien – Toscana for begyndere

Turen til Italien er tiltalende for de fleste aldersgrupper. Særligt Toscana stjæler opmærksomheden fra mad og kulturinteresserede. Provinsen er passende for både det yngre og ældre par og børne-eller teenagefamilien. Toscana ligger i den nordlige del af det centrale Italien, og i området er du garanteret varme, charme, storbyliv og smukke landskaber.

 

Firenze

1,5 times kørsel (80 km.) fra Pisa

Berømteste landemærke:
I Toscanas hovedstad Firenze er der ingen tvivl om at basilikaen San Miniato al Monte skal opleves. Basilikaen står på en af byens højeste punkter, som går udsigten helt fantastisk. San Miniato al Monte beskrives som en af de fineste romanske strukturer i Toscana, og tilmed en af de smukkeste kirker i hele Italien.
Via Delle Porte Sante, 34, 50125 Firenze, Italien

Det skal du opleve:
Shopping – Det kommer måske som en nyhed, men Firenze er kendt for deres outlet-shops uden for byen. Cirka 30 minutters kørsel fra Firenze ligger ”The Mall” outlet med italienske mærker og designere, samt britiske og franske, du kan blandt andet shoppe: Alexander McQueen, Balenciaga, Burberry, , Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Marni, Pucci, Sergio Rossi, Stella McCartney og Yves Saint Laurent. Mærkerne er nedsat alt 35-70%, så sandsynligheden for at finde et godt køb er mere end stor!
Via Europa 8, Leccio Reggello

Pisa

Berømteste landemærke:
Vest for Firenze i Pisa, ligger muligvis en af Europas berømteste landemærker; Det skæve tårn i Pisa (Torre di Pisa). Et skævt kirketårn belæggende på Piazza dei Miracoli-pladsen. Tårnet var færdigbygget i 1173, og er et velbesøgt sted, og har man lyst kan man vandre de 294 trin i 56,70 meters højde.
Piazza del Duomo, 56126 Pisa, Italien

Det skal du opleve:
I Pisa skal du ikke snyde dig selv for en lækker omgang frokost hos Gusto Giusto. En atmosfære og imødekommenhed skal man lede længe efter. Gusto Giusto har et herligt udvalg af saftige sandwich-muligheder til overkommelige priser!
Via San Giuseppe Cottolengo, 25, 56125 Pisa, Italien

Lucca

25 km. fra Pisa, 25 min, 1 times kørsel (77 km.) fra Firenze

Berømteste landemærke:
Guinigi-tårnet er et af de få tilbageværende tårne inden for Luccas bymure. Synet af tårnet er noget usædvanligt, på taget af tårnet er der plantet træer og en lille have, hvor en vidunderlig udsigt over Lucca kan nydes.
Via Sant’Andrea, 45, 55100 Lucca, Italien

Det skal du opleve:
Museo Nazionale di Villa Guinigi er et gratis kunstmuseum midt i Lucca. Byen er ikke en særlig stor, så man kunne tænke at der kun findes tekst og guider på italiensk, men her kan du godt tro om igen – museet tager naturligvis hensyn til turister, og har de al tekst og information oversat til engelsk.
Via della Quarquonia, 55100 Lucca, Italien

Rejser til Toscana med Expedia.dk!

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*