Julemarkeder på Fyn

Julen byder på et væld af oplevelser. En af disse oplevelser er julemarkeder. De findes overalt, når december nærmer sig, og Fyn er ingen undtagelse. Her finder du nemlig en række markeder og oplevelser, der giver julehyggen et nøk opad. Ved du ikke, hvor du skal tage hen, så læs med her. Vi guider til hyggelige juleoplevelser og julemarkeder på Fyn.

julemarked

c: Annie Spratt via Unsplash

Danmarks største julestue på Kunstgården

Hvornår: Tirsdag til søndag til d. 22. december – kl. 11-16:30

Julestuen på Kunstgården er danmarks største julestue. Du finder denne juleoplevelse i Bogense, hvor du kan beundre de mange nisser og julepynt på Kunstgården, finde inspiration til julegaver og julepynt til hjemmet samt mæske dig i julens mange madoplevelser i den tilstødende café. Julestuen emmer af hygge, og du kan blandt andet mæske dig i æbleskiver, gløgg og vafler i Kunstgårdens café.


Kunstgården

Ømosevej 11

5400 Bogense


Julemarked ved Langesø Slot

Hvornår: Hver weekend til d. 23. december kl. 10-16

Endnu et julemarked på Fyn finder du ved Langesø Slot. Her finder du brugskunst, julepynt og dekorationer, og du kan tilmed finde årets juletræ i skoven ved Langesø Slot.

På julemarkedet ved Langesø Slot finder du hyggelig julestemning. Ild i pejsen, oplæsning af julehistorier og julede snack- og madoplevelser er blandt de ting, du finder på dette julemarked på Fyn. Hos Langesø Vaffelhus byder de navnet tro på vafler og pandekager. Du kan også finde æbleskiver, gløgg og ris ala mande hos Smedjen ved Langesø Slot.


Langesø Slot

Langesøvej 146A

5462 Morud


Julerier i Odense Zoo

Hvornår: 17. november – 31. december

Selvom Odense Zoo ikke er et direkte julemarked på Fyn, finder du alligevel hyggelige julerier og julestemning, hvis du besøger Zoo i julen. Nissehuejagt, smuk sang fra julekoret og fodring af rensdyr. Dette er blandt de aktiviteter, du kan opleve i julen i Odense Zoo. I ren julemarked-stil byder pandekageboden ligeledes på frisklavede pandekager, og du kan også varme dig på en kop varm kakao på din tur gennem lysende julestemning og julerier i Odense Zoo. Den 16. & 17. december kan du være med til konfektmageri i Dyrehaven, og opleve de mange dyr i deres prægtige vinterpels på din tur gennem haven.

Er ventetiden lang d. 24. december, har Odense Zoo også juleåbent denne dag. Her er der gratis entre for børn og halv pris for voksne. Børnene kan ligeledes være heldige at møde julemanden under besøget. Se dyrene blive fodret, mød julemanden og lyt til Zooguidernes mange fortællinger.


Odense Zoo

Søndre Blvd. 306

5000 Odense C


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*