Her kan du spise kobekød i Japan

Kobekød er kendt for at være en af verdens bedste former for oksekød. Det er blandt andet kødets fedtmarmorering, der bidrger til dets fantastiske smag. Desuden har kobekød et højt indhold af enkeltumættet fedt, der gør det lettere at holde kolesteroltallet under kontrol. Kobekød kommer fra Wagyu køer, der er den dominerende kvægrace i Japan. Kobekød er dog helt specielt, da det kun er kød fra den japanske havneby Kobe, der må kaldes kobekød. Kødet herfra er kendt for at være ekstra godt.

kobekoed-japan

c: Steffen Zimmermann via Pixabay

Fordi kobekød er kendt for at være af særlig høj kvalitet, er det heller ikke helt billigt at få fat på. De fleste mener dog, at den udsøgte smag gør det værd at smide lidt ekstra penge efter. Er du så heldig at være på rejse i Japan, er det den perfekte anledning til at smage det lækre kobekød. Herunder finder du en liste over restauranter i Japan, hvor du finder kobekødet.

Autentiske restauranter i kobekødets hjemby

Skal du smage kobekød på helt autentisk vis, er Kobe naturligvis byen, du bør tage til. Her finder du to populære restauranter, som serverer kobekød:

Mouriya

På en af de mest velkendte restauranter i Kobe tilberedes kobekødet foran gæsterne. Restauranten er specielt kendt for at være autentisk, hvilket gør, at gæster med et lidt mindre budget også har mulighed for at smage på det udsøgte kød. De serverer nemlig forskellige stykker fra Kobe-racen – Heriblandt mørbrad, entrecôte og filet. Mouriya er en travl restaurant, og det anbefales derfor, at du bestiller bord i forvejen.

Ishida Kobe Beef Steak

Ishida Kobe Beef Steak er en af Kobes bedste teppanyaki-restauranter. Det betyder, at flere af retterne er tilberedt på en teppan – En varm jernplade. Her kan du også se kobekødet blive grillet og glæde dig til den udsøgte bøfoplevelse. På Ishida Kobe Beef Steak får du plads i små private rum i restauranten, hvor du kan vælge mellem a la carte eller en fastsat menu. Er du i Kobe, er dette spisested helt sikkert et besøg værd.

teppanyaki-japan

c: Rajeesh via Pixabay


Planlægger du en rejse til Kobe? Find tilbud på rejser til Kobe her.


Her finder du kobekød i Tokyo

Der findes også spisesteder uden for Kobe, hvor du finder det eftertragtede Kobekød. Du finder blandt andet også kødet i Tokyo. Her er to eksempler på, hvor du finder kobekød i Tokyo:

Ginza Gyuan

Ginza Gyuan er en overraskende godt prissat restaurant i forhold til både menu og beliggenhed. Her får du nemlig serveret kobekød af højeste kvalitet i et af de mest eksklusive kvarterer i Tokyo. Restauranten tilbyder autentisk atmosfære i hyggelige spiserum med traditionel japansk stemning. Her er meget travlt, og du bør derfor bestille bord en uge i forvejen.

tokyo-japan

c: Steffen Zimmermann via Pixabay

Yoroniku

Yoroniku er kendt blandt kødelskere som en af de bedste kobe-restauranter. Et besøg hos Yoroniku er derfor perfekt for dig, som ikke kun er på udkig efter et mindeværdigt måltid, men også går særligt op i kvalitetskød. Gæster der besøger restauranten for første gang anbefales at prøve tasting-menuen til 800 kr. Et besøg på Yoroniku er en oplevelse, du sent vil glemme.


Planlægger du en rejse til Tokyo? Find et hotel lige her.


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*