Tour de Loppemarked – Nordsjælland edition – Prøv kræfter med de nordsjællandske loppemarkeder!

Skal du på loppemarkedsridt i Nordsjælland? Vi har samlet en liste over loppemarkeder og kræmmermarkeder i Nordsjælland, så du kan planlægge din loppe-weekend i sommeren.


Leder du efter kræmmer- og loppemarkeder i Nordsjælland?

En køretur gennem Nordsjælland i sommermånederne er en dejlig oplevelse. Og hvis du er lidt af en kræmmer, så er der også masser af gode loppebutikker og loppemarkeder i Nordsjælland. Vi har samlet 6 nordsjællandske loppemarkeder her på listen – og vi har endda planlagt ruter!

loppemarked nordsjælland

Foto: Artificial Photography, via Unsplash

På fredags- og lørdagsruten kommer du til at være travlt beskæftiget med ca. et loppemarked i timen. Overvej derfor evt. at strege ét af stederne, hvis tiden bliver presset. Det første loppemarked åbner dog først klokken hhv. 12 og 11 – så der er rig mulighed for at gå en tur i naturen omkring Gilleleje eller Græsted om formiddagen. Hvis du kommer fra Hillerødmotorvejen kan du overveje at slå et smut forbi Frederiksborg.

Søndagsruten har kun tre loppemarkeder på 7 timer. Så der er rig mulighed for at tage en god gåtur i Frederiksborgs Slotshave eller tage en lille omvej forbi Kronborg fra Græsted til Humlebæk.

Fredagsruten: 3, 4, 5 og 6 – fra Gilleleje gennem Helsingør til Humlebæk (12-16)

Lørdagsruten: 2, 3, 4, 5 og 6 – fra Græsted gennem Gilleleje og Helsingør til Humlebæk (11-16)

Søndagsruten: 1, 2 og 6 – fra Hillerød til Græsted og Humlebæk (9-16)

 


1.    Første etape: Hillerød Loppemarked

Adresse og åbningstider: Torvet 4, 3400 Hillerød – åben søndag 9-14

Midt på torvet i Hillerød er der hver søndag i sommermånederne et lille hyggeligt loppemarked. På vores søndagsrute er det her et afslappet sted at starte dagen, hvor der nok også er tid til at slå et visit forbi Frederiksborg Slotshave.


2.    Anden etape: Loppehallen i Græsted

Adresse og åbningstider: Helsingevej 88, 3230 Græsted – lørdag og søndag 11-17

Mellem Hillerød og Gilleleje finder du Græsted – og det største loppemarked i Nordsjælland. Her anbefaler vi at afsætte rigeligt med tid. Gør dig selv derfor den tjeneste at beholde Loppehallen på lørdagsruten.


3.    Tredje etape: Antik Nu & Da i Gilleleje

Adresse og åbningstider: Gilleleje Hovedgade 2a, 3250 Gilleleje – fredag 12-16 og lørdag 11-15

En flot lille antikvitets- og loppebutik i Gilleleje. Her er der ikke et kæmpe udvalg – men har du en svaghed for musselmalet stel finder du næppe mange bedre steder blandt de danske loppemarkeder.


4.    Fjerde etape: Igen i brug, Helsingør

Adresse og åbningstider: Bjergegade 15E, Gården, 3000 Helsingør – onsdag og fredag 12-17, lørdag 11-14.

Dagens coolfaktor finder du på fjerde og femte etape i Helsingør og Snekkersten. Igen i brug ligger i en gård tæt på Axeltorv i Helsingør. Indgangen finder på Bjergegade, der løber mellem Stengade og Axeltorv


5.    Femte etape: Genskær i Snekkersten

Adresse og åbningstider: Nørrevej 60, 3070 Snekkersten – fredag 12-18 og lørdag 10-16.

Genskær er en lille loppebutik i Snekkersten ikke langt fra Snekkersten station. Her finder du flotte, vintage og retro loppefund i hyggelige rammer.


6.    Sjette etape: Humlebæk Antik, Kunst og Genbrug

Adresse og åbningstider: Torpenvej 21A, 3050 Humlebæk – fredag-søndag 12-16

Indehaveren af denne lille antikvitets- og loppebutik i Humlebæk er tidligere keramiker. Derfor finder du masser af flot håndværk og keramikkunst af nyere dato her.


Hvad har vi glemt? Vi har prøvet at planlægge ruten, så du kan nå det hele og se lidt af den Nordsjællandske natur imens. Men hvis der er fede loppemarkeder i Nordsjælland, du ikke finder på listen, så skriv en kommentar!


Leder du efter flotte hoteller i Nordsjælland?

Find overnatningsmuligheder og hoteller i Nordsjælland her!


 

2
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*