Mellemlandinger – forslag til aktiviteter

De fleste kender til lange mellemlandinger eller forsinkede fly. Tiden i lufthavnen går ofte langsomt, og det er aldrig sjovt at strande i en lille terminal i flere timer af gangen. Herunder har vi samlet en række aktiviteter, som kan få tiden til at gå bare en lille smule hurtigere i lufthavnen.

lufthavn, fly, rejser

Photo by Ashim D. Silva on Unsplash

Se din yndlingsserie

Måske er der en serie, som du er faldet fra, eller også er der den, som altid har fået anbefalet, men aldrig rigtig er startet på. I lufthavnen har du rig mulighed for at starte forfra på din yndlingsserie og få tiden til at gå på den måde. Mellemlandinger kan ofte vare i flere timer, og du kan derfor nå et godt stykke ind i din serie inden du skal med flyet igen. Sørg for at finde en stikkontakt og læn dig tilbage og lad tiden passere.

Køb en ny bog

Der er rig mulighed for at starte på den bog du altid har gået og tænkt på at få læst, når du har en mellemlanding i en lufthavn. De fleste lufthavne har en boghandel, hvor du kan udforske de seneste udgivelser, imens du venter på, at flyet skal afgå. Du kan sagtens nå at komme et godt stykke ind i bogen, mens du venter. Det kan endda være, at du kan bruge flyveturen hjem på at få læst bogen færdig.

lufthavn, fly, rejser

Photo by Paul Mocan on Unsplash

Spil et spil

Hiv fat i din rejsemakker og udfordr ham eller hende til et spil kort eller en omgang brætspil. Det er altid en god idé at rejse med et spil kort. Næsten lige meget hvor i lufthavnen du opholder dig, kan du nemt finde et spil kort frem og spille 500 eller casino.

Slap af

Er er udsigt til lang ventetid eller en lang flyvetur under nattetimerne, kan det være en god idé at berede sig selv med en nakkepude. På den måde kan du få slappet ordentligt af, og dit hoved kan få den hvile som det har brug for inden den lange flyvetur.

lufthavn, fly, rejser

Photo by Matthew Smith on Unsplash

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*