Norge: 3 usædvanlige ting du lave i Oslo

Skandinavien er populær og som del af landområdet, kender vi allerede en del til de andre skandinaviske lande, herunder den norske kultur og Norges hovedstad, Oslo har ligesom Stockholm og København sin helt egen charme, her kan man vælge at tage på sightseeing, hvis man tilbringer en weekend i byen, men der findes andet end at tage sig til. Vi har set nærmere på øl og vikinger i Oslo.

En ægte vikinge-oplevelse!

Som set i Roskilde, har Oslo lige så et Vikingeskibsmuseum med en imponerende samling af vikingeskibe og  det kulturhistoriske museum tiltrækker både turister, som med god sandsynlighed forbinder nordmændene med vikinger, her er lokale ‘Osloere’ og andre skandinaviere, som også gerne vil se de fine vikingeskibe. Der er tit forskellige udstillinger, og aktiviteter og shows for børn, så hold øje i kalenderen, hvis du opleve vikinger på helt tæt hold.

Huk Aveny 35, 0287 Oslo

Pub, club og bar-crawl

Selvom Oslo er kendt for at have et noget mere civiliseret natteliv end København, Århus og Ålborg, så kan man altså sagtens få lov til at male Oslos gader røde og feste til den lyse morgen sammen med andre festaber, hvis det er det man har lyst til. Oslo Crawl er kommet for at blive og hver lørdag kan man i følge den lille fest-organisation få den v-i-l-d-e-s-t-e fest-oplevelse, komme ind som VIP på diverse klubber, danse på barer og få gratis pizza. Den gratis er nok ikke den eneste grund til den voksende success. En oplevelse til alle dem som ikke bare vil til Oslo for at slappe af.

Oslo - Øl

Foto: Matt Hammond, via Flickr

Oslos attraktive bryggeri

Schous bryggeri er et norsk mikrobryggeri med et fremragende udvalg af hjemmebryggede øl, og der findes hele 500×1500 liters lagertanke, så gad vide hvor længe at titlen mikrobryggeri varer ved. Kjelleren ‘betyder rigtig nok kælderen på norsk, og Schouskjelleren placeret i bryggeriets ‘kjeller’ med murstensvægge som resulterer i autentisk grotte-stemning og yderst hyggelig atmosfære, hvor alle er velkomne, sådan da, der er nemlig ingen adgang for unge under  20 år.

Trondheimsveien 2, 0560 Oslo, Norge

Har du nogen skøre, sjove eller underlige historier fra Norges hovedstad? Så kommenter i feltet nedenfor eller giv os et Tweet på @ExpediaDK

 

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*