Oplev det nyeste og bedste i Milwaukee

Meget har ændret sig i Milwaukee siden Tv-serierne Happy Days og Laverne & Shirley. Selvom du stadig kan se bronzestatuen af Fonzie på Riverwalk i centrum af byen, er Milwaukee blevet voksen, ligesom Tv-figuren Richie Cunningham også er det. I de seneste år er byen blomstret op til en destination i verdensklasse, som er fuldendt med en chik restaurantscene, kunstmuseer, små bryggerier, destillerier og en række overnatningssteder i særklasse. Under dit besøg til Milwaukee undrer du dig måske over, hvorfor du ikke kom noget før!

Vores umiddelbare grund til at besøge byen var en trang til at opleve den berømte Summerfest Music Festival. Denne begivenhed folder sig ud på 11 scener over 11 dage hvert år i juni, og det har den gjort de sidste 35 år. Det er verdens største musikfestival, og den finder sted ved Lake Michigans bredder. For mindre end 20 $ (ca. 132 kroner) om dagen kan du opleve koncerter fra både verdensberømte kunstnere og artister, der er up-and-coming, og gennem årene har festivalen kunne prale af blandt andre Stevie Wonder, Bon Jovi, Tim McGraw og Britney Spears. Hvert år deltager mellem 800.000 og 1.000.000 mennesker.

Milwaukee Art Museum er også et besøg værd. Bygningen blev konstrueret med en gigantisk transportabel solskærm, der har form som to sejllignende paneler — de har faktisk et vingefang på samme størrelse om en Boeing 747. Hver dag kl. 10.00 åbner sejlene op, og herefter venter der de besøgende et fantastisk syn. Uanset om du er kunstelsker eller ej, bør du se bygningen, som er designet af den spanske arkitekt Santiago Calatrava

Sørg også for at lægge vejen forbi Harley Davidson Museum. Dette ikoniske museum tager dig med tilbage til den spæde begyndelse, hvor duoen William S. Harley og Arthur Davidson startede deres firma i en maskinforretning i Milwaukee – et firma, der blev til en af de mest succesfulde motorcykelfabrikanter i verden. På museet kan du både se motorcykler og samleobjekter. Du kan også gå ind i det virtuelle rum og blive fotograferet, mens du sidder på en Harley eller prøve Evil Knievel-computerspillet, hvor det gælder om at springe over en haj. Hvis du er ægte filmentusiast, bør du se udstillingen af alle de film, som har haft en Harley Davidson med. Denne del var vores favoritoplevelse på museet!

Milwaukee er i den grad en ølby, og det betyder, at du bliver nødt til at besøge et mikrobryggeri. Vi var især vilde med vores tur til Lakefront Brewery, hvor vi blev underholdt af de meget morsomme omend noget sjofle “navigeringsspecialister”. De forklarede os alt om den lokalt bryggede øl, alt imens de sørgede for, at vores ølkrus hele tiden var fyldt til randen.

En anden måde hvorpå du kan fordybe dig i Miwaukees madkultur er ved at deltage i rundvisningen Milwaukee Food Tour. Rundvisningen starter ved Riverwalk og lærer os om byens tyske herkomst ved at fremvise Usinger’s Sausage, Wisconsin Cheese Mart og Mader’s Restaurant, der er blevet kåret som den mest berømte tyske restaurant i Nordamerika!

Hvis du leder efter den ultimative aften i Milwaukee, skal du tage på The Safe House, der er lidt i stil med en smugkro. Når du har fundet den hemmelige indgang, skal du gætte det hemmelige kodeord for at kunne komme ind. Indenfor bliver du mødt med retroagtigt spionudstyr og andre spændende ting såsom en faldlem, der lader bargæsterne falde gennem gulvet samt et stort puslespil på væggen, der ofte forvirrer de småfulde gæster. Milwaukee Press Club ved siden af er også et besøg værd. Her vil du se Nordamerikas ældste fungerende trykkerklub, som stammer helt fra 1882. Underskrifterne på væggene inkluderer bl.a. Franklin Delano Roosevelts, Bette Davis’, Babe Ruths og Barack Obamas.

Nu vi taler om gamle steder, kan du slutte din aften af på byens ældste cocktaillounge. Bryant’s Cocktail Lounge byder på mere end 400 specialfremstillede cocktails. Når du træder ind i rummet med dæmpet belysning, vil du have følelsen af at befinde dig i 1960’ernes Las Vegas. Fortæl bartenderen, hvilket humør du er i den dag – så vil du få serveret en cocktail, der matcher. Det kan man i hvert fald kalde særbehandling!

 

Planet D

Dave og Deb afsluttede deres fastsættelse som Expedia-bloggere i slutningen af 2015. De fortsætter dog med at inspirere andre til at tage på eventyr. De har tilbragt 8 ud af deres 15 år som ægtefolk med at opleve mere end 100 lande på alle 7 kontinenter, hvor de har inspireret andre rejselystne til at følge deres drømme og udvide horisonterne. Dave og Deb har bevist, at helt almindelige mennesker godt kan have ekstraordinære liv. Som talspersoner og varemærkeambassadører har Planet D haft muligheden for at arbejde sammen med nogle af verdens største virksomheder, og de har rejst jorden rundt og talt om, hvordan drømme kan realiseres. De har ofte optrådt på TV og i tidsskrifter som The National Post, BBC Travel og National Geographic

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*