Guide: Her kan du spille paintball i København

Er du på udkig efter en farverig adrenalin-oplevelse for dig og dine venner? Vi guider dig til 4 steder du kan spille paintball i København.


4 farverige paintball-oplevelser i København

Planlægger du en polterarbend, fødselsdag, eller leder du efter en fed og anderledes oplevelse for dig og dine venner i København? Med paintball kan du planlægge den perfekte actionprægede dag.

Vi har fundet frem til 4 fede steder i København, hvor du kan udleve dine action-drømme sammen med dine venner på en underholdende og udfordrende paintballbane.


Paintball-koebenhavn-paintballgun-paintballgevaer

c: Pixabay

Paintball Arena – Paintball i al slags vejr 

Paintball Arena tilbyder en 6000 kvadratmeter indendørs paintballbane beliggende i det gamle B&W værft på Refshaleøen i København. Med denne størrelse har Paintball Arena Europas største indendørs paintballbane. Her kan du og dine venner boltre jer på helt egen bane med tilhørende paintball-instruktør.

Inden kampstart får i udleveret camouflagedragter og paintballgeværer og kan selv planlægge jeres kampstrategi. Når i er færdige med at lege snigskytter, kan i tørre sveden af panden i Paintball Arenas gratis bade- og omklædningsfaciliteter. Leder du efter et godt sted at spille indendørs paintball i København, så er Paintball Arena et godt bud.

Pris pr. mand: 200-450 kr.


Paintball Arena

Refshalevej 177 A

1432 København K


Paintball-koebenhavn-copenhagen-action

c: Marc Franckart

Action Center Amager – Den fulde action-oplevelse

Hos Action Center Amager kan du og dine venner lege snigskytter på en 900 kvadratmeter paintballbane. Som navnet antyder, ligger denne bane på Amager – nærmere bestemt Kastrup. Banen er indrettet i skovlignende camouflage med platforme, gangbroer og skjulesteder for den ultimative paintballkamp mellem dig og dine venner.

Vil du udvide oplevelsen, tilbyder Action Center Amager også go-kart og andre underholdende aktiviteter. Er du til action, så er Action Center Amager altså det helt rettte sted at besøge.

Pris pr. mand: 250-425 kr.


Action Center Amager

Saltværksvej 12

2770 Kastrup


Extreme Paintball – Den fulde paintball-oplevelse   

Hos Extreme Paintball i Taastrup kan du helt selv vælge, om du vil spille paintball på indendørs- eller udendørs baner. Udendørs har de hele fire forskellige paintballbaner at slå sig løs på, men er vejret ikke med jer, kan det også foregå indendørs.

Extreme Paintball tilbyder en budgetvenlig paintball-pakke til 175 kr. per mand inklusiv leje af udstyr, hvor du kan tilkøbe ekstra skud til 50 øre stykket. Ønsker du derimod en vildere paintball-krig, kan du for et fast beløb på 500 kr. per mand skyde et ubegrænset antal af kugler. Har du mod på at bevæge dig lidt udenfor det centrale København, får du altså paintball-action for alle pengene.

Pris pr. mand: 175-500 kr.


Extreme Paintball

Snubbekorsvej 5

2630 Taastrup


paintball-i-koebenhavn-paintballhjelm

c: Evan Cornman

Shoot to Thrill – paintball action på Amager

Ved Kongelunden på Amager finder du endnu en paintballbane, hvor du og dine venner kan slå jer løs med paintball-pakker som Rambo, Predator og Terminator. Med andre ord er der dømt action for alle pengene på de 7 specialdesignede baner hos Shoot to Thrill.

Hos Shoot to Thrill er der intet minimumsantal af deltagere, hvis du vælger at spille med andre deltagere på banerne. Lige meget hvor mange i er, kan i altså få en action-præget dag med paintball hos Shoot to thrill.

Pris pr. mand: 225-499 kr.


Shoot to Thrill

Hallumvej 18

2791 Dragør


God fornøjelse med paintball-krigen!

Leder du efter en overnatning i København?


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*