Shopping i Malmø

Skal du en tur over sundet og besøge smukke Malmø? Byen byder på et hav af forskellige muligheder, og du kan opleve alt lige fra lækre spisesteder og små hyggelige kaffebarer til store shoppingcentre. Her i indlægget kan du læse mere om shopping i Malmø.

shopping i malmø, butikker, shoppe

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

 

Emporia: Skandinaviens største shoppingcenter

Emporia shoppingcenter byder på indenfor til et mekka af tøjbutikker og andre forretninger. Her finder du helt sikkert noget, der falder i din smag og hvis ikke, kan du nyde en kop kaffe eller en bid mad på en af centerets mange restauranter eller cafeer. Emporia har i alt 149 butikker fordelt på flere etager. Her kan du finde alt fra high end mærker som Tiger of Sweden og Hugo Boss til high street butikker som Zara, Mango og H&M. Er du på udkig efter en ny telefon? Så er det også muligt at besøge elektronik forretninger som f.eks. Apple.

Det store shoppingcenter ligger blot et stenkast fra Øresundsbroen og er nemt at komme til, hvis man fortsætter ud af E20 motorvejen fra Kastrup. Skal i besøge Malmø med offentlig transport, kan i stå af ved Hyllie Station, som ligger lige overfor Emporia.

Hvor: Hyllie Boulevard 19, 215 32 Malmö
Hvornår: Åbent alle dage kl. 10-22

Har du brug for overnatning i Malmø? Find dit hotel i Malmø her

Gågaden i Malmø

Tag toget direkte fra København til Triangeln station – så lander du midt i Malmøs shoppegade. Her kan du nyde alle gadens butikker, mens du holder dig inden for et afspærret område, hvor der ikke er adgang for biler. Gågaden kaldes også for ”Shoppingstráket” af de lokale og er mere end to kilometer lang. Start ved Stortoget og gå forbi Gustav Adolfs Torg, til Triangeln og ud af Södra Förstadsgatan. Her kan du også finde et godt udvalg af vintagebutikker.

 

shopping i malmø, butikker, shoppe

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

 

Triangeln: Shopping midt i Malmø

Midt i Malmø ligger shoppingcenteret Triangeln. Centeret har netop gennemgået en større renovering og byder nu indenfor til et stort shoppeareal med mere end 100 butikker i to etager. Her kan du shoppe lækkert tøj fra f.eks. Levi’s og Vero Moda eller sportstøj fra Stadium.

Hvis sulten melder sig, er der også rig mulighed for at få en masse lækkert mad. Du kan få lækre sandwich og juice hos den velkendte danske juicebar Joe and the Juice, eller du kan spise dig mæt i crepes fra det franske Crêperie Bretagne.

Det er nemt at komme til Triangeln. Med toget fra København, går Øresundstoget lige til døren.

Hvor: Södra Förstadsgatan 41, Malmö
Hvornår: kl. 10-20 og i weekenden kl. 10-18

shopping i malmø, butikker, shoppe

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

 

Tag et kaffebreak..

Efter en masse shopping i Malmø, kan de fleste godt trænge til en pause. I en sidegade til hovedgaden ligger der en mindre café, hvor man kan få serveret god kaffe og et stykke kage til. Lilla Kafferosteriet byder indenfor i hyggelige lokaler, og der er mulighed for at sidde udenfor på terrassen, når vejret tillader det. Det er perfekt som kaffebreak efter flere timer med shopping i Malmø, eller blot hvis man ønsker en bid hurtig og lækker mad.

Tip: Der er refill på filterkaffe

Hvor: Baltzarsgatan 24, 211 36 Malmö
Hvornår: kl. 8-18 og i weekenden kl. 10-18

 

shopping i malmø, butikker, shoppe

Photo by Mathilde H. Olsen (Expedia)

 

Hansakompagniet

Gemt lidt væk fra hovedstrøget ligger shopping centeret Hansakompagniet. Centeret er indbydende og her finder du et lidt mere eksklusivt og anderledes udvalg af butikker. Hansakompagniet er til dig, der gerne vil shoppe i forretninger som Weekday, Whyred, COS og Other Stories.

Hvor: Store Nygatan 50-56, Malmö
Hvornår: kl. 10-19, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 12-17

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*