Tag på sightseeing i Whiskybæltet

Nord for København ligger Danmarks hidtil dyreste område at bosætte sig i. Whiskybæltet ligger omkranset af smuk natur og idylliske settings, der forstår at skabe rammerne for luksus og elegance. Expedia tager dig med på tur rundt i Whiskybæltet og giver dig tips til, hvordan du kommer rundt uden at blive ruineret for hele din opsparing.

whiskeybæltet

C: Freestocks on Unsplash

 

Whiskybæltets centrum

Man siger de nyrige flytter til Hellerup og slår sig ned mellem de ægte Hellerupborgere, hvis guldbelagte rødder rækker generationer tilbage. Man kender ofte Hellerup fra film der iscenesætter borgerne som værende pengegriske, overfladiske og kyniske. Når du besøger Hellerup, er det dog ikke det, du skal være nervøs for at møde.

Denne del af Whiskybæltet har meget at byde på, og du finder blandt andet lækre cafeer og restauranter. Hvis du er i bil kan du tage på en smuk køretur op langs kysten af den famøse Strandvej. Her kan du beundre de majestætiske villaer og palæer, der nærmest spejler sig i vandet. Sving forbi Hambros Allé, og se om du er heldig at spotte en kendis – eller nyd blot synet at de overdådige bebyggelser.

 

whiskeybæltet

C: Travel Cents on Unsplash

 

Smuk natur i Charlottenlund

Fortsætter du længere op ad Strandvejen, kommer du til Charlottenlund. Her er der rig mulighed for at slå sig løs i dyre mærkevare butikker eller tage en pause ved det populære Charlottenlund Fort. Her møder byen naturen, der flittigt bruges af både de lokale men også udefra kommende. Tag en velfortjent pause på den velkendte café Jorden Rundt, inden du kører videre nordpå i Whiskybæltet.

Tag et smut forbi Charlottenlund travbane, hvor du kan se hestevæddeløb i weekenderne. Travbanen er Nordens ældste, og her skulle der også være rig mulighed for at spotte en kendis eller to.

whiskeybæltet

C: Alex Bertha on Unsplash

 

Det nordlige Whiskybælte

Det er nemt at komme rundt i Whiskybæltet – og den smukke vej, er helt klart at følge Strandvejen. Her kommer du forbi velbevarede strandhoteller og kurbade, som ligger smukt placeret i Whiskybæltet. Læg vejen forbi Rungsted havn, hvor ekstraordinære sejlbåde og yachts ligger til. Slut din tur af på Louisiana Museum of Modern Art, der ikke blot inviterer indenfor til kunst, men også byder på idylliske omgivelser, der er et besøg værd.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*